1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. GENÇLER ÖMER HALİSDEMİR’İ UNUTMADI
GENÇLER ÖMER HALİSDEMİR’İ UNUTMADI

GENÇLER ÖMER HALİSDEMİR’İ UNUTMADI

Ereğli Belediyesi Gençlik Meclisi, 15 Temmuz’daki hain girişimde muhteşem bir kahramanlık örneği gösteren şehidini unutmadı.

A+A-

        Ereğli Belediyesi Gençlik Meclisi, 15 Temmuz’daki hain girişimde muhteşem bir kahramanlık örneği gösteren şehidini unutmadı. Ömer Halisdemir’in mezarını ziyaret eden gençler mezarı başında Kuran-ı Kerim okudular ve dua ettiler. Duygulu anların yaşandığı ziyarette öğrenciler, o karanlık geceyi ve o gece ölüme giden kahramanları hiç unutmayacaklarını belirttiler. O gece yapılan hainliği geleceğin gençlerine aktaracaklarını ve o gece ki kahramanlarımızı gururla anlatacaklarını ifade ettiler. Daha Sonra gençler Niğde Merkez’e yapılan Ömer Halisdemir anıtına gittiler.

        Ereğli Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu gezi hakkında açıklama yapan Başkan Özgüven;” 15 Temmuz tarihimize kara bir gece olarak geçti. Hainler ülkemizde ölüm saçarken Türk halkı yine mağrur ve korkusuzca hainlerin üzerine gitti. İşte Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir de o gece baş haini başından vuran kahramanımız. Komutanın verdiği emirle şehadet yoluna çıkarken bir an bile tereddüt etmedi. Böyle kahramanları tarih boyunca unutmadık, unutmayacağız. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize geçmişimizdeki kahramanları hep anlattık şimdi de onlar Ömer Halisdemir gibi kahramalarımızı anlatacaklar. Ve onları iyi anlayıp hatırlamaları için bu geziyi düzenledik gençlerimiz için faydalı olduğundan da hiç şüphem yok.” dedi.

2-012.jpg3-017.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.