1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. GENÇLERİMİZE HİZMET AYRI BİR MUTLULUK
GENÇLERİMİZE HİZMET AYRI BİR MUTLULUK

GENÇLERİMİZE HİZMET AYRI BİR MUTLULUK

Ereğli Belediyesi gençleri Konya Bilim Merkezi’ne götürdü. Bilimde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen gençler Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e bu yararlı ve anlamlı gezi için teşekkürlerini ilettiler. Gençleri Konya Bilim Merkezi’ne Başkan Özgüven uğur

A+A-

Ereğli Belediyesi gençleri Konya Bilim Merkezi’ne götürdü. Bilimde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen gençler Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e bu yararlı ve anlamlı gezi için teşekkürlerini ilettiler. Gençleri Konya Bilim Merkezi’ne Başkan Özgüven uğurladı.

Bilim insana yön gösteren buluşlardır diyen Başkan Özgüven: “Millet olarak bilinçlenmek ve bilime hakim olmak çok önemlidir. Çünkü milletleri ileri taşıyacak objelerin başında bilim ve bilim adamları gelir. Bilim adamlarımız düşünce ve buluşlarıyla insanlığa yön vermiş ve ülkelerin gelişmesinde önemli rol oynamışlarıdır. Biz de Ereğli Belediyesi olarak yanı başımızda duran Konya Bilim Merkezimizle geleceğimizin teminatı olarak gençlerimizi buluşturuyoruz. Bundan böyle her hafta gençlerimiz Belediyemiz önderliğinde Bilim Merkezi’ni gezecek ve orada yapılanları öğrenecek. Onlar bizim geleceğe attığımız imza milletimizin umutlarıdır. Gençlerimiz için yeni projeler üretmek için canla başla çalışıyoruz. Gençlerimizi daha iyi yetiştirmek, geleceğe hazırlamak için Belediye olarak üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Bu noktada Ereğli’mizdeki eğitim kurumlarımızdan ve görev yapan öğretmenlerimizden öneriler bekliyoruz ve bu önerileri değerlendirerek elimizden geldiğince yeni programları, projeleri hayata geçirmeye hazırız.” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.