1. HABERLER

  2. Gençlik Merkezi, Yaz Okulları İzci Kampı İle Başladı

Gençlik Merkezi, Yaz Okulları İzci Kampı İle Başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi Kılıçarslan Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Yaz Okulları’na katılan öğrencilere Beyşehir’de kamp düzenlendi. 4 ayrı...

A+A-

Konya Büyükşehir Belediyesi Kılıçarslan Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Yaz Okulları’na katılan öğrencilere Beyşehir’de kamp düzenlendi. 4 ayrı grupta düzenlenen kamplara 200 öğrenci katıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Kılıçarslan Gençlik Merkezi’nin her yıl düzenlediği Yaz Okulları Beyşehir Kampları ile başladı. Konya Büyükşehir Belediyesi Kılıçarslan Gençlik Merkezi’nin 12-17 yaş grubuna yönelik düzenlediği ve büyük ilgi gören Yaz Okulları, derslerin yanında çok sayıda etkinlik ile de gençlere katkı sağlıyor. Yaz Okulları’na katılan öğrencilere izci liderleri ve danışmanlar eşliğinde Beyşehir’de 4 ayrı kamp düzenlendi. Toplam 200 kişinin katıldığı kamplarda sabah erken saatlerde doğa yürüyüşü ve spor yaparak güne başlayan gençler, gün içinde koşarak pusula ile yön bulma sporu olan oryantring yaparken; paylaşmanın, birlikte iş yapmanın ve sohbet etmenin güzelliğini yaşadılar. Konya Büyükşehir Belediyesi Kılıçarslan Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Yaz Okulları’na kayıtlar 27 Haziran Cuma akşamına kadar devam edecek. Yaz Okulları’nda öğrencilere bilgisayar, İngilizce, gitar, keman, bağlama, ney, resim, ebru, okçuluk, Değerler Eğitimi, Kur’an-ı Kerim gibi kurslar ile kişisel gelişim seminerleri veriliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.