1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANI FARUK ÇELİK EREĞLİ’DE
GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANI FARUK ÇELİK EREĞLİ’DE

GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANI FARUK ÇELİK EREĞLİ’DE

Referandum kapsamında ziyaretlerini sürdüren Tarım ve Hayvanlık Bakanı Faruk Çelik Ereğlililerle bir araya geldi. Demireller Tesisi’nde gerçekleşen programa çok sayıda vatandaş katıldı.

A+A-

        Referandum kapsamında ziyaretlerini sürdüren Tarım ve Hayvanlık Bakanı Faruk Çelik Ereğlililerle bir araya geldi. Demireller Tesisi’nde gerçekleşen programa çok sayıda vatandaş katıldı.

        Programın açılış konuşmasını yapan Süt Birliği Başkanı Ercüment Sarıkafa:” Sayın Bakanım sizleri burada görmekten dolayı çok mutluyuz. Önemli bir tarım ve hayvancılık şehri olarak Ereğli’mizi ziyaret etmeniz bizim için çok anlamlı.” dedi.

2-024.jpg

        Referandum sürecinin sonuna doğru heyecanlarının arttığı belirten AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun:” Sayın Bakanımızı aramızda görmekten dolayı çok heyecanlı ve mutluyuz. İlçe teşkilatı olarak şehrimizi karış karış geziyoruz. Bakanımızın gelişiyle beraber eminim ki daha bir şevkle çalışıp Ereğli’de ve Türkiye’de yüksek bir oranla “EVET” çıkaracağız.” dedi.

        AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun’un ardından kürsüye gelen Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven:” Bir tarım ve hayvancılık şehri olarak Bakanımızı burada görmek bizim için ayrı bir anlam taşıyor. Yoğun çalışmaları arasında bizlere vakit ayırdığı için sayın Bakanımıza çok teşekkür ederim.”  dedi.

3-027.jpg

        Uzun bir dönem birlikte çalıştığımız değerli bir Bakanımızı misafir etmenin haklı gururunu yaşadığını belirten AK Parti Konya Milletvekili Hali Etyemez:” Ereğli, Tarım adına sütün Başkenti. Bunun yanı sıra birçok sorunumuz da var. Şükürler olsun ki sorunlarımızın çözümü konusunda gidebileceğimiz çok değerli bir bakanımız var. Şimdi önümüzdeki bu çok önemli referandum sürecinde bu nazik ziyareti de ayrıca mutlu etti bizleri. Umuyorum ki Bakanımızın ziyareti uğur getirecek biz Ereğli’den çok yüksek bir “EVET” oyu çıkaracağız. Türkiye genelinde de büyük oranda çıkacak “EVET” oyuyla Büyük ve Güçlü Türkiye’nin önündeki kapıları sonuna kadar açacağımıza inancımız tamdır.” dedi.

Konuşmasında referandum sürecine değinen Bakan Çelik: “Ereğli’de bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Ereğli, Ülkemizin önemli tarım ve hayvancılık şehirlerinden birisidir. Tarım ve Hayvancılıkta önemli yatırımlar yapıyoruz ayrıca çiftçi mallarını koruma birliğini kaldıracağız, bu müjdeyi de buradan sizlere vereyim. Biliyorsunuz Ülkemiz için çok önemli olan bir referanduma doğru ilerliyoruz. O kadar çok argüman üretiliyor ki. Satır satır, her şeyden bir şey çıkartılmaya çalışılıyor. 18 madde değişiyor. Gönül arzu ederdi ki, bu anayasanın tamamı değişsin. Bakınız “EVET” demek istikrar, “hayır” demek kaos, kargaşa demek bu çok iyi özümsenmelidir. Böl, parçala taktiği uygulanıyor. Önce Vatan, Vatanın Birliği ve bütünlüğü olmadıktan sonra tarımın, hayvancılığın, hiçbir şeyin önemi yok. Dün, Meclisin seçmesine hayır, bugün Cumhurbaşkanını halk seçsin diyoruz ona da hayır. Cumhurbaşkanını Meclis’in seçmesine hayır, Cumhurbaşkanını halk seçsin diyoruz ona da hayır, bugün sistem karmaşık hale geldi, düzeltelim diyoruz buna da hayır. Gelecek için, Gençler için ve Güçlü bir Türkiye için “EVET” ten başka çıkar yol yok.” dedi.

Programın sonunda Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’e hediye takdiminde bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.