1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. GİRİŞİMCİLİK PROTOKOLÜ iMZALANDI
GİRİŞİMCİLİK PROTOKOLÜ iMZALANDI

GİRİŞİMCİLİK PROTOKOLÜ iMZALANDI

Ereğli İşkur ve Ticaret Sanayi Odası işbirliği ile Kosgeb destekli Uygulamalı girişimcilik kursu protokolü İŞKUR Müdürü, Sait EKER ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı, Enver BOZKURT tarafından imzalandı. İmzalanan protokol gereği 31 Temmuzda başlayacak olan k

A+A-

Ereğli İşkur ve Ticaret Sanayi Odası işbirliği ile Kosgeb destekli Uygulamalı girişimcilik kursu protokolü İŞKUR Müdürü, Sait EKER ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı, Enver BOZKURT tarafından imzalandı. İmzalanan protokol gereği 31 Temmuzda başlayacak olan kursun bitiş tarihi 3 Ağustos 2017 olarak belirlendi.

İşsizliği azaltmak, istihdamı artırmak ve bölge kalkınmasını sağlamak için devletimizin hibe desteğinden faydalanarak kendi işini kuracaklara yönelik programlanan girişimcilik kursunu tamamlayan kursiyerler, iş planlarını yaparak kosgeb’e sunacaklardır. İşletmelerini faaliyete geçirdikten sonra kosgeb in verdiği 50 bin TL ye kadar olan hibe’ den faydalanabileceklerdir.

Kurs boyunca kursiyer cep harçlıkları ve genel sağlık sigorta primleri İşkur tarafından ödenecektir. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilecek olan uygulamalı girişimcilik kursu, 32 saat sürecek olup, başvuruları 10.07.2017 -21.07.2017 tarihleri arasında Ereğli İşkur tarafından kabul edilecektir.

Başvuruların fazla olması durumunda 25/07/2017 tarihinde saat 10’da Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasında mülakat yapılacaktır. 25 kişinin katılacağı kurs 31.07.2017 tarihinde saat 9.30 da başlayacaktır.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.