1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Göl kıyısında Erkek cesedi bulundu
Göl kıyısında Erkek cesedi bulundu

Göl kıyısında Erkek cesedi bulundu

Göl kıyısında vatandaşlar tarafından bir erkek cesedi bulundu

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Konya’nın Beyşehir Gölü sahiline oğluyla gezmeye gelen bir kişi, Beyşehir-Akseki karayolu üzerindeki bir restoran yakınında sazlıklar gerisinde yerde hareketsiz halde yatan bir erkek şahıs olduğunu fark etti.

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Ekipler, göl sahilinde toprak zemin üzerinde kıyafetleriyle hareketsiz vaziyette yatan erkek kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Cesedin üzerinden çıkan nüfus cüzdanı sonrasında kişinin kimliğinin 41 yaşındaki İlyas Atan olduğu ve ilçeye bağlı Üzümlü Mahallesindeki bir tüfek fabrikasında çalıştığı belirlendi. Yapılan incelemede polis ekipleri, üzerinde kalp grafisi çekilmesinde kullanılan eloktrotlar bulunan cesedin önceki gün Beyşehir Devlet Hastanesine rahatsızlığı sebebiyle başvuruda bulunduğu bilgisine ulaştı. Olay yeri inceleme ekipleri, cesedin yanında bulunan şişe içerisindeki sıvı maddenin de ne olduğunun saptanması için delil olarak alıkoydu. Polis ekipleri, cesedi bulunan kişi hakkında bilgi sahibi olabilmek için tanıdığı kişilerle de irtibata geçerek bilgiler aldı. Ölümü şüpheli görülen İlyas Atan'ın cenazesi tabuta konularak Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Şahsın ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla cenazenin otopsi yapılmak üzere Konya'ya gönderileceği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

konya-da-gol-kiyisinda-erkek-cesedi-bulundu-2-14824174-o.jpgkonya-da-gol-kiyisinda-erkek-cesedi-bulundu-3-14824174-o.jpgkonya-da-gol-kiyisinda-erkek-cesedi-bulundu-4-14824174-o.jpgkonya-da-gol-kiyisinda-erkek-cesedi-bulundu-5-14824174-o.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.