1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Gönül Sofrasında Bir Araya Geldiler
Gönül Sofrasında Bir Araya Geldiler

Gönül Sofrasında Bir Araya Geldiler

Milliyetçi Hareket Partisi mensupları Ereğli İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde gönül sofrasında buluşarak iftar yaptılar akabinde de bölge istişare toplantısı gerçekleştirdiler.

A+A-

İftar ve istişare toplantısı programına; Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ereğli Kadın Kolları, Ereğli Ülkü Ocağı Başkanı ve Yönetimi’nin yanı sıra Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Konya Milletvekili Adayı Konur Alp Koçak, Konya Milletvekili Adayı Bilal Yiğit, Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal, Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak, İl Başkan Yardımcıları, Karapınar, Emirgazi ve Halkapınar İlçe Başkanları ve Ülkü Ocakları Başkanları, 28. Dönem Milletvekili Aday Adayları, Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri ile partililer katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz: “İnşallah bu toplantımız 14 Mayıs’ta zaferimizin bir başlangıcı, bir nişanı olur. Konya Milletvekili Adayımız Konur Alp Bey fahri bir Ereğlilidir. Ereğli’yi sever, Ereğli’ye geçmişte de gelmişliği, gitmişliği vardır, bizimle beşeri ilişkileri vardır kendisi ayağının tozuyla Ereğli’ye geldi, seçim çalışmalarını bugün itibariyle başlattı ve startı da Ereğli’de verdi. Böyle ince düşündüğü için bölgemizi, Ereğli’mizi Karapınar’ımızı, Halkapınar’ımızı ve Emirgazi’mizi önemsediği için şahsım adına milletvekili adayımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah Cumhur İttifakı Konya’da çok ciddi bir oy oranıyla Cumhurbaşkanımıza katkı sağlayacak, Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar Cumhurbaşkanı yapacağız. Bunun yanında Milliyetçi Hareket Partisi’ni şu anki mevcut halinden kat be kat fazla meclise taşıyacağız. Özellikle son günlerde kamuoyunda milletvekili sıralaması noktasında bir tartışma meydana geldi Ereğli’de, biz Konya’nın tüm milletvekillerine talibiz, inanıyoruz inandığımız gibi de sahada da bunu karşılığını görüyoruz. Özellikle Ereğlili kardeşimiz Bilal Yiğit’in 6. sıra olmasından mütevellit çok tartışma çıktı ama bunu gönül rahatlığıyla söylüyorum inşallah Bilal Yiğit’i Sayın vekilim Konur Alp Bey’i meclise göndereceğiz” şeklinde konuştu. 

BAŞKAN OPRUKÇU: “MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ OLMADAN OLMAZ”

Programda konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise: “Rabb-ü Alemin tuttuğunuz oruçları, ettiğiniz duaları, ibadetleri kabul etsin. İnşallah dualarda buluşmaya devam edelim. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor hakikatten Türkiye Kurtuluş Savaşı’na eşdeğer bir seçimi yaşayacak. Uluslararası sistemin ağa babalarının önünde diz çökmüş bir Türkiye istemiyoruz. PKK’nın, FETÖ’nün hükümran olduğu bir Türkiye istemiyoruz. Türk Devleti’nin ve Türk Milleti’nin ebedi varlığının inşa edileceği bir seçim sürecini yaşıyoruz. İnanmak başarmaktır, biz Milliyetçi Hareket Partililer, ülkücüler olarak ne kadar vekil çıkaracağımıza inanırsak o kadar vekil çıkarırız. Ve ben bölgenin de bir milletvekili olacağına inananlardanım. Konur Alp Bey kardeşimiz, arkadaşımız, ülküdaşımız mutlaka başaracak ama Bilal Bey kardeşimizi de yanına almadan olmaz diyorum, Bilal Bey’i de yol arkadaşı yapıyoruz ona Allah’ın izniyle. Allah muvaffak etsin. Türkiye’nin kader seçiminde, lider ülke Türkiye’nin inşasında çok önemli bir kilometre taşı bu seçimler, var olma, yok olma mücadelesinin somutlaştığı bir süreci yaşıyoruz. Bakın PKK’nın önde gelen kimi ve neyi varsa açıklamalarını dinleyin Türkiye’ye, Türk Milleti’ne ve Devleti’ne kastedildiğini görürsünüz orada, FETÖ’nün Pensilvanya’dan sosyal medyalar aracılığıyla gönderdiği mesajlara bakın Türkiye’ye kastedildiğini, Türk Milleti’nin ebedi varlığına kastedildiğini görürsünüz. Ee yani Biden’ın söylediğini öbür taraftan Almanların söylediğini hepsini biliyorsunuz. Dün Uçak fabrikamızı kapattık, yarın SİHA’ları kapatın diyecekler, savunma sanayinde yürütülen 750 tane projeyi defedin, ortadan kaldırın para verelim diyecekler. Kılıçdaroğlu’nun ağzından PKK terörünü lanetlediğini hiç gördünüz mü? Yani hiçbir haberi kaçırmam ama ben görmedim ve duymadım. Neticede söylemek istediğimiz şu; Milliyetçi Hareket Partisi olmadan olmaz” sözleriyle duygularını ifade etti.

OPRUKÇU: “CUMHUR İTTİFAKI’NI BAŞARIYA GÖTÜRMEK HEPİMİZİN VEBALİ ÖTESİNDE MAHKUMİYETİ”

Oprukçu konuşmasını: “Milli bir çizgide olduğuna inandığım ve bunu somut olarak gördüğüm Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey’in mutlaka ama mutlaka Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi lazım geldiğine inanıyorum. Biz Milliyetçi Hareket Partililer olarak Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Huzurun inşa edildiği, insanların açlıkla, yoklukla, ekonomik bir takım çıkar hesaplarıyla terbiye edilmeye tevessül edildiği bir tablonun ortadan kaldırılması bağlamında da samimi bir çaba ve gayretin içerisindeyiz. Memleket bu terör belasından kurtulsun istiyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını ipotek altına alınmış halde yürümek, gitmek ve yaşamak istemiyoruz. İpotek altına alınmayan, herhangi bir taahhüt altına girmeyen ve nihayetinde başı dik, onurlu bir geleceği inşa etme kararlılığında olan Cumhur İttifakı’nı başarıya götürmek hepimizin vebali ötesinde mahkumiyeti arkadaşlar. Ben bu mahkumiyetin farkındayım üzerime ne düşüyorsa onu eksiksiz yapmaya kararlıyım gece de gündüz de. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” ifadeleriyle tamamladı.

whatsapp-image-2023-04-11-at-20-55-01.jpegwhatsapp-image-2023-04-11-at-20-54-51.jpegwhatsapp-image-2023-04-11-at-20-54-37.jpegwhatsapp-image-2023-04-11-at-20-55-28.jpegwhatsapp-image-2023-04-11-at-20-55-38.jpegwhatsapp-image-2023-04-11-at-20-55-48.jpeg-003.jpeg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.