1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Gönülal Yazılı Basın Açıklamasında Bulundu
Gönülal Yazılı Basın Açıklamasında Bulundu

Gönülal Yazılı Basın Açıklamasında Bulundu

CHP Ereğli İlçe Başkanı Gönülal yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

A+A-

CHP Ereğli İlçe Başkanı Gönülal yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

KARMAŞIK SÖZLER!

AKP Ereğli İlçe Başkanı Kadir Düzen “Bu ülke üzerinde kurgulanmış oyunların bir benzeri kurgulanıyor.”diyor.Cumhur ittifakı güç birliği oluyor. Daha düne kadar televizyonlarda çocukların duyması sakıncalı sözlerle dolu, yüzüne bir daha bakamayacak kadar ağır sözlerle birbirine hakaret edenler bir araya gelince ‘cumhur ittifakı’ oluyor; bu milletin oylarıyla mecliste temsil edilen CHP, yeni kurulmuş İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti bir araya gelirse dört benzemez oluyor. Demokrasinin gereği partiler birbirini eleştirirler. Partilerin birbirini “gırtlaklamak” gibi benzetmede ancak sizlere yakışır. 

Sayın Düzen ne zamandan beri niyet okuyucusu oldunuz? Dört partinin bir araya gelmesini art niyetli olarak nitelemek, oyun olarak görmek bu ülkede yaşayan ve ittifak yapan bu partilere oy veren, gönül veren insanları dışlamaktır, insanları bölmektir.

Meclisi seçecek olan Türk Milletidir. Yasalar çerçevesinde kurulmuş, seçime girmeyi hak etmiş partiler, milletin oyu ile meclise seçileceklerdir. Mecliste oluşacak bu tabloya hiçbir kimsenin karma karışık yapı deme hakkı ve yetkisi yoktur. Milletin oyu ile oluşacak tabloya herkes saygı duymak zorundadır.  

Adayınızın Cumhurbaşkanı seçileceğine inanıyorsanız mecliste de çoğunluğu elde edersiniz. Meclis neden karma karışık olacak, nasıl böyle bir kanaate varıyorsunuz Sayın Düzen? Yapılan ittifakın seçimde çoğunluğu kazanacağını kabul ediyorsunuz. Çoğunluk ittifakta olup başkanlığı kazanacağınızı mı düşünüyorsunuz? Kendinizle çelişiyorsunuz... 16 yıldır ülkeyi yöneten bir iktidarın,seçimde değişiklik olursa,ülkemizin sistemi hemen çökecek midir? Bu kadar mı kırılgan bir yapı var ülkemizde? Demokrasisinin geliştiğini, özgürlüklerin arttığını söyleyen sizler kendinizle çelişki içindesiniz. Ya sözleriniz yanlış ya da söylediğiniz demokrasi gelişmemiş. Halk sizi iktidar yaptı,CHP seçim kaybederse ülke nasıl kaybediyor? İktidar sizsiniz yöneten sizsiniz...

Ana muhalefet genel başkanına “adam” diye hitap etmek bir ilçe başkanına hiç yakışmıyor Sayın Düzen. 

Kaybetme korkusu sarmış sizleri,çökmekte olan ekonominin verileri geliyor. Demokrasi askıda, hukuka güven yok. Eğitim bitirilmiş, üniversiteler bölünmeye çalışılıyor, kamu mallarını satmaktan başka yaptığınız bir şey kalmadı. Tulumbanın suyu bitti gidicisiniz. 

Üretmeyen, tüketerek büyüyen, inşaat hafriyat ekonomisi bitmiştir. KAYBEDECEKSİNİZ...

VEYSEL GÖNÜLAL

CHP EREĞLİ İLÇE BAŞKANI

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.