1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. GÜNGÖR AİLESİNİN ACI GÜNÜ
GÜNGÖR AİLESİNİN ACI GÜNÜ

GÜNGÖR AİLESİNİN ACI GÜNÜ

İlçemiz Ereğli’nin sevilen esnaflarından Kemal Güngör hayatını kaybetti.

A+A-

Ereğli’de dürüst kişiliğiyle tanınan ve bilinen ilçemizin saygıdeğer Güngör ailesinin direği Kemal Güngör amcamızın ansız ölümü ilçemizde derin üzüntüye neden oldu.

Kemal Güngör, yaşamı boyunca çevresinde ve İlçemizde iyi kalpli kişi olarak bilinir ve sevilirdi.Ereğli’mizin çınarı Güngör, Ulu camiinde Cuma namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Meydan başı mezarlığında sevenlerinin gözyaşları arasında dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Aslen Ereğli İlçesi Göndelen Mahallesi doğumlu olan ve Uzun yıllar beyaz eşya sektörü üzerinde esnaflık yapan Kemal Güngör,Karıncayı daha incitmeyen kişi olarak tanınırdı. Bu ülke için pırıl pırıl evlat ve torunlar yetiştiren Kemal Güngör, Prof. Dr. Salim Güngör ve Ersin Güngör gibi değerli şahsiyetlerin de babasıydı.

Güngör’ü amcamızı son yolculuğuna;  Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Necmettin Erbakan Üniversitesinden Salim Güngör’ü bu acılı gününde çok sayıda görev yaptığı mesai arkadaşları yalnız bırakmazken, yine İlçemiz Ereğli’den siyasi partilerin temsilcileri, Oda başkanları, Daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bizler ’de Ereğli’mizin büyük değerlerinden olan Kemal Güngör amcamıza Allah’tan rahmet diler, Acılı Güngör ailesine, Prof. Dr. Salim Güngör ve Ersin Güngör’e sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.

1f03d542-417b-40d0-892f-abdcd185f17a.jpg2-304.jpg3-262.jpgb2e4bd2a-2dfd-4923-947e-e141ef3e2d32.jpgdf22412f-d4b9-4c68-8bd5-a6ca7c0fd68a.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.