1. HABERLER

  2. GÜNGÖR’DEN BASIN AÇIKLAMASI

GÜNGÖR’DEN BASIN AÇIKLAMASI

AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Şamil Ersin Güngör Yazılı Bir Basın Açıklamasında Bulundu.Güngör açıklamasında şu sözlerine yer verdi. Ereğlimizin...

A+A-

AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Şamil Ersin Güngör Yazılı Bir Basın Açıklamasında Bulundu.

Güngör açıklamasında şu sözlerine yer verdi. Ereğlimizin bir çok sorunu var. En önemli sorunumuz birlik ve beraber olamamamız.Malesef bunu isteyen ve bundan nemalanan insanlarımızda mevcuttur. Mevcut hükümetimiz zamanında Türkiye altın çağını yaşarken Ereğli maalesef büyük bir köy olmuştur. Bizler kendi gücümüzün ve kaynaklarımızın farkında değiliz. Küçük hedeflerle ve kişisel sorunlarla ilğileniyor ve büyük sorunların çözümünü ve büyük projeleri kaçırıyoruz. Bizim insanımız şikayet ediyor ama maalesef bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın veya aman bana ne anlayışıyla bugünlere geldik. Artık sesimizi daha gür bir şekilde duyurmalı birlik ve beraber olmalıyız.

Kendi öz değerlerimize ve evlatlarımıza sahip çıkmalıyız. Verimli tarlalarımız büyük bir genç nüfusumuz , tarım ve hayvancılık sektöründe Türkiye genelinde söz sahibiyiz. Bunları katma değere dökecek sanayimiz ise maalesef yok. Artık Ereğli sanayileşmeli ve bunun önünü açmalıyız. Bunun içinde Konya dan kurtulmalı veya Konya nın desteğini almalıyız. İl olmak için daha çok çalışmalıyız.Başka Alternatifleri konuşmalıyız. Çünkü imkansızları başaran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan nın ve Hemşehrimiz Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu önderliğinde bunu gerçekleştirebiliriz. Ama ilk önce kendi gücümüzün kaynaklarımızın farkına varalım. Biribirimizi sevmeyi ve saymayı öğrenelim. Kendi değerlerimize, ereğlimize sahip çıkalım. Artık küçük düşünmeyi ve nefsimizi bırakıp büyük ölçekli düşünmeliyiz.

Gelecek nesillerimize daha güzel bir Ereğli sunalım, Biz bunun için bu yola çıktık. Hedefimiz yaşanabilir ve sanayileşmiş büyük EREĞLİ Rabbim Ereğlimize ve Ereğli halkımıza yardımcı olsun diyerek açıklamasına son verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.