1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. “GÜVEN VE HUZURU SAĞLAMAK ÖNCELİĞİMİZDİR”
“GÜVEN VE HUZURU SAĞLAMAK ÖNCELİĞİMİZDİR”

“GÜVEN VE HUZURU SAĞLAMAK ÖNCELİĞİMİZDİR”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Trafik ve İlk Yardım Haftası vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

                Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Trafik ve İlk Yardım Haftası vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

            Yol güvenliği ve ilk yardımın önemine vurgu yapan Başkan Oprukçu: “Maalesef ülkemizde birçok trafik kazası yaşanmaktadır. Özellikle çocuklarımızın can güvenliği ve milli servetimizin korunması için trafik kazalarının önlenmesi; öncelikle trafik kurallarına uymakla mümkündür. Tüm vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymaları, kendi can güvenliği ve huzuru için gereklidir. Bunun yanı sıra yol güvenliği ve ilk yardım da önemi büyüktür. Trafik kazaları sonrası ilk yardım uygulamalarının doğru bir şekilde yapılması sayesinde yaşamlar kurtarılabilir, olası sakatlıkların azaltılması sağlanabilir” ifadelerini kullandı.

“ÖNCELİKLE TRAFİKTE HUZURU SAĞLAYACAĞIZ”

            Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Trafik ve İlk Yardım Haftası vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Oprukçu mesajında, Ereğli’nin tüm yollarını güvenli hale getireceklerini dile getirdi. Trafik akışının düzenli sağlanması ve hemşehrilerimizin güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için tüm önlemleri alacaklarını ve genellikle sıcak asfalt ve parke taşı çalışmalarıyla, şehir merkezinde 2000 araçlık otopark ve Belediye İş Merkezi yaparak öncelikle trafikte huzuru sağlayacaklarını, trafiği rahatlatacaklarını ifade etti.

“ACİL MÜDAHALE MERKEZİ KURACAĞIZ”

            Kaza, yaralanma ve kalp krizi gibi acil müdahale gerektiren durumlarda ilk yardımın önemine dikkat çeken Oprukçu: “Ereğli’mizin merkezinde bir acil müdahale merkezi kuracağız. Çevre yoluna yakın bir yerde tam donanımlı bir Acil Müdahale Merkezi yaparak bu gibi durumlarda Allah(cc)’ın izniyle hemşehrilerimizin can kaybına uğramalarının önüne geçeceğiz. Tüm bu hizmetlerimizle trafik görevlilerimiz ve sağlık çalışanlarımızın bir nebze de olsa işlerini hafifletmiş olacağız” dedi.

            Oprukçu mesajına Trafik ve İlk Yardım Haftası’nın farkındalık oluşmasına ve kazaların minimuma inmesine vesile olması diler, tüm vatandaşlarımızın kazasız, belasız huzurlu bir yaşam sürmelerini Rabbimden niyaz ederim sözleriyle son verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.