1. HABERLER

  2. KARAMAN

  3. Hafif ticari araç alt geçitteki otomobilin üzerine düştü: 2 ölü, 1 yaralı
Hafif ticari araç alt geçitteki otomobilin üzerine düştü: 2 ölü, 1 yaralı

Hafif ticari araç alt geçitteki otomobilin üzerine düştü: 2 ölü, 1 yaralı

Sürücüsünün kontrolünden çıkan hafif ticari araç, bariyerleri devirip, metrelerce yüksekten alt geçitteki seyir halindeki otomobilin üzerine düştü.

A+A-

Kazada ters dönen hafif ticari aracın sürücüsü Mehmet Altın ve İlkay Kalaycı hayatını kaybetti. Melisa Altın isimli kişi yaralandı.

Kaza, Karaman’da Cumhuriyet Mahallesi Ereğli kavşağında meydana geldi. Mehmet Altın yönetimindeki 70 ABM 714 plakalı hafif ticari araç, sürücünün kontrolünden çıktı. Demir bariyerleri deviren araç ters dönüp, metrelerce yüksekten alt geçitte seyir halinde olan Mahmut Güneş yönetimindeki 70 DD 184 plakalı otomobilin üzerine düştü. Kazada düşerken havada ters dönen hafif ticari aracın sürücüsü Mehmet Altın olay yerinde İlkay Kalaycı ise hastanede hayatını kaybetti. Kızları Melisa Altın ise kazada yaralandı. Otomobil şoförü Güneş ise kazayı şans eseri yaralanmadan atlattı.

İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araç içinde sıkışan yaralılar kurtarılarak ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulanslarla Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.