1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Halil Ercan, Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor!
Halil Ercan, Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor!

Halil Ercan, Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor!

CHP’nin 28’inci dönem Milletvekili Adayı Halil Ercan, Ereğli’de sıkılmadık esnaf eli bırakmamak için çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

CHP’nin 28’inci dönem Milletvekili Adayı Halil Ercan, Ereğli’de sıkılmadık esnaf eli bırakmamak için çalışmalarını sürdürüyor.
Ereğli’nin sevilen iş insanı ve CHP’nin 28’inci dönem Milletvekili Adayı Halil Ercan, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Aday olduktan sonra yoğun bir mesai harcayarak esnaf ve mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Ercan, Ereğli’de sıkılmadık esnaf eli bırakmamak için bugünde esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Ercan’ın esnaf ziyaretine CHP Konya Milletvekili Adayı Av. Tevfik Fikret İvgen, İlçe Başkanı Nejat Türktaş, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Akar, Meclis Üyeleri ve partililer de katıldı.
Ulu Cami, PTT ve Hal civarında bulunan esnaflar ile bir araya gelen Ercan, esnafların yoğun sevgisi ve desteği ile karşılaşamaya devam ediyor. Esnafların Ercan’ın seçilebilecek sırada olmasından dolayı destek vereceklerini ve Ereğli’nin öz evladını meclise göndereceklerini kaydettiler. 
Ercan da karşılaştığı yoğun ilgi ve sevgiden dolayı da esnaflara teşekkür ederek, Millet İttifakı iktidarında her şey çok güzel olacağını ve meclise giderse Ereğli’nin gururu, onuru olacağını kaydetti.

halil-ercan-esnaf-ziyaretlerini-surduruyor.jpg

halil-ercan-esnaf-ziyaretlerini-surduruyor-001.jpg

halil-ercan-esnaf-ziyaretlerini-surduruyor-002.jpg

halil-ercan-esnaf-ziyaretlerini-surduruyor-003.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.