1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Halil Etyemez, Vardar'ı Ziyaret Etti
Halil Etyemez, Vardar'ı Ziyaret Etti

Halil Etyemez, Vardar'ı Ziyaret Etti

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar'ı makamında ziyaret etti.

A+A-

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar'ı makamında ziyaret etti.

Etyemez'i makamında  ağırlayan Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar ''Halkapınar'a daha fazla hizmet  getirme noktasında hep birlikte el ele,omuz omuza birlikte çalışacağız'' dedi.

25659514_1951366415128775_2204797705317551895_n.jpg

Ak Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Halkapınar Belediye Başkanı Vardar, "Sayın Milletvekilimiz, yoğun geçen çalışmaları arasında Halkapınar'a zaman ayırarak  belediyemizi ziyaret etti. Yaptığı bu nazik ziyaretten dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi. Vardar ziyaret hakkında yaptığı konuşmasında; ''Milletvekilimizle  karşılıklı sorun ve talepleri yerinde istişare ettik. Halkapınar'a yapılan çalışmalara ilişkin olarak bilgi alışverişinde bulunduk, istek ve taleplerimizi ilettik" şeklinde konuştu. Her fırsatta belediyelerle iç içe olan,  Ak Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar ziyaretten duyduğu memnuniyeti de ifade etti.

Milletvekili Etyemez ise, “Hizmet noktasında Belediyenin önemini çok iyi biliyoruz. Ben başkanımız, ilçe teşkilatımız, STK’lar ve yöneticiler işbirliği içerisinde daha iyi hizmet getirme çabası içerisinde olacağız. Ereğli'ye ve Halkapınar'a  bir fazla  hizmet getirmek için gayret edeceğiz'' dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.