1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. Halk Başkanının yanında
Halk Başkanının yanında

Halk Başkanının yanında

Başkan Oprukçu halkla iç içe olmaya devam ediyor

A+A-

Ereğli belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu imtina ile her salı hemşerileriyle kucaklaşmaya devam ediyor. Hemşerilerinin istek, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Oprukçu gerekli notları alıyor ve gerekli birimlere talimatlarını veriyor.

"KAPIMIZ DA YÜREĞİMİZ DE HEMŞERİLERİMİZE HEP AÇIK"

Ereğli belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu imtina ile her salı hemşerileriyle kucaklaşmaya devam ediyor. Belediyenin kapısının vatandaşa sürekli açık olduğunu vurgulayan Başkan Oprukçu: "Vatandaşımızın her zaman yanındayız seçim bitti diye vatandaşa sırtımızı dönmüyoruz. Dertlerini, istek ve şikayetlerini bizzat dinliyor ve çözme noktasında çaba sarf ediyoruz. Seçimde bizlere desteklerini esirgemeyen hemşerilerimizi kati surette pişman etmek gibi bir ayıbın sahibi olmayacağız” dedi.

eregli-belediyesi-halk-gunleri.JPG

“HEMŞERİLERİMİZİN GÖNLÜ RAHAT, BAŞI DİK OLSUN”

Başkan Oprukçu şu ifadelerle sözlerini noktaladı: “Tüm engellemelere rağmen bize teveccüh gösteren hemşerilerimizin emrinde olmaya, şehrimize layıkıyla hizmet etmeye devam edeceğiz. Huzur şehri Ereğli’yi inşa etmek gayesiyle çıktığımız bu yolda engelleri aşacak ve hiçbir zaman yılmayacağız. Hemşerilerimizin gönlü rahat, başı dik olsun”

eregli-belediyesi-halk-gunleri-001.JPG

eregli-belediyesi-halk-gunleri-002.JPG

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.