1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ​​​​​​​HALKA HİZMET HAKKA HİZMET DÜSTURUYLA ÇALIŞIYORUZ
​​​​​​​HALKA HİZMET HAKKA HİZMET DÜSTURUYLA ÇALIŞIYORUZ

​​​​​​​HALKA HİZMET HAKKA HİZMET DÜSTURUYLA ÇALIŞIYORUZ

Ereğli Belediyesi, ‘’Engelli ve Yaşlı Evde Bakım Hizmeti Ekibi’’ ilçedeki yüzlerce yaşlı ve yardıma muhtaç vatandaşa yardım eli uzatıyor

A+A-

       Ereğli Belediyesi, ‘’Engelli ve Yaşlı Evde Bakım Hizmeti Ekibi’’ ilçedeki yüzlerce yaşlı ve yardıma muhtaç vatandaşa yardım eli uzatıyor. Sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında faaliyetlerini sürdüren Ereğli Belediyesi, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan hasta ve yaşlılara ulaşarak onların hayat standartlarını yükseltmeye katkı sağlıyor. Ekipler kişisel bakımını sağlayamayan bireylerin, kişisel bakımlarını gerçekleştirip, hastaların yaşadıkları ortamı sağlık koşullarına uygun hale getirerek, evlerinde her türlü temizlik işlemlerini gerçekleştiriyor. Evde Bakım Ekipleri bu kapsamda yalnız yaşayan ve şu an hastanede tedavi gören Mehmet Faruk Özgüdür’ü ziyaret ettiler. Ayrıca evde bakım hizmetleri kapsamında evinin ihtiyaçlarını gidererek temizliğini yaptılar.

img_8023.jpg

        Mehmet Faruk Özgüdür: “Evde Bakım Hizmetleri çok önemli ve değerli bir hizmet. Böylesine güzel bir uygulama için Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. “ dedi.

img_8069.jpg

        Yaşlısıyla genciyle tüm halkımıza hizmet sunmanın gayreti içerisindeyiz  diyen Başkan Özgüven: “Şehrimizde kimsesi olmayan yardıma ihtiyacı olan hangi vatandaşımız varsa biz onların kimsesiyiz. Belediye olarak yardıma muhtaç olan vatandaşlarımızı hep gözettik ve arkalarında olduk. Bu durumda olan vatandaşlarımızın dualarını almak bizim için çok büyük mutluluk. Evde Bakım hizmetleri kapsamında Mehmet amcamıza da yardım elimizi uzattık. Allah ona acil şifalar versin ne zaman ihtiyacı olursa biz her zaman yanındayız. Bizim Belediyecilik anlayışımızda halkımıza hizmet Hakk’a hizmettir anlayışı var.  Ulaşabildiğimiz ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Onların duaları bize yeter” dedi.

img_8039.jpgimg_8052.jpgimg_8057.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.