1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Halkapınar Belediyesinin Haşereyle Mücadelesi Sürüyor
Halkapınar Belediyesinin Haşereyle Mücadelesi Sürüyor

Halkapınar Belediyesinin Haşereyle Mücadelesi Sürüyor

Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal, İlçe halkının huzur ve rahatı için bütün ekipleriyle haşerelere karşı savaş açtı.

A+A-

Başkan Bakkal, Sivrisinek ve karasineklerin üremesine elverişli alanların kontrol altına alınması için her türlü tedbiri alıyoruz.

Halkapınar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz mevsimiyle ortaya çıkan sivrisinek ve diğer haşerelerle mücadelesi aralıksız devam ediyor.

İlçe genelinde yürütülen larva mücadelesi ile birlikte haşerelerin rahatsızlık vermemesi için gerekli tüm tedbirler alınıyor. İlaçlama çalışmaları konunun uzmanları teknik elemanların kontrolünde yapılıyor. Hedef dışı canlıların (insanlar, kuşlar, arılar, balıklar ve diğer böcekler) zarar görmemesi için gerekli tüm önlemlerin alındığı larva çalışması hassasiyetle bölge genelinde yürütülüyor. Haşerelere karşı yürüttükleri mücadelenin sezonluk olmadığını yıl boyu aynı duyarlılıkla devam edileceğini kaydeden, Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal; Belediyemizin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, "Bu konuda gerekli tüm önlemlerimizi alarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Sivrisinek ve karasineklerin üremesine elverişli alanların kontrol altına alınması için her türlü tedbiri alıyoruz" sözlerini ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.