1. HABERLER

  2. HALKAPINAR’ DA YENİ YOLLAR AÇILIYOR

HALKAPINAR’ DA YENİ YOLLAR AÇILIYOR

Halkapınar Belediyesinin yeni yol açma ve genişletme çalışmaları aralıksız devam ediyorBüyükşehir Yasasıyla birlikte Halkapınar’ın yeni mahallerinde...

A+A-

Halkapınar Belediyesinin yeni yol açma ve genişletme çalışmaları aralıksız devam ediyor

Büyükşehir Yasasıyla birlikte Halkapınar’ın yeni mahallerinde mahalle içi yolları Halkapınar Belediyesinin yoğun olarak devam eden yol çalışmaları kapsamında genişletiliyor.Yol genişletme çalışmaları Küsere mahallesinde devam ediyor.

Yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar;” Sayın Başbakanımın ve Reisi Cumhurumun bir sözü var ,durmak yok yola devam sözüyle biz de yolumuza devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarda bizlere destek olan Büyükşehir Belediye Başkanıma da çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemizin göndermiş olduğu ekipmanlarla çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz.Yürüttüğümüz çalışmalarla memleketimize çok büyük hizmetler yapıyoruz.Halkapınar tarihinde çalışmamış yolları açıyoruz.Büyükşehir Belediyemiz bu çalışmalarımız kapsamında çimento,kum gibi bazı malzeme ihtiyaçlarımızı da karşılayacaklarının sözünü verdiler” diyerek yol açma ve genişletme çalışmalarının yanı sıra park bahçelerde de önemli ölçüde hizmet ortaya koyacaklarını sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.