1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Halkapınar'a 100 adet çöp konteyner’i alındı
Halkapınar'a 100 adet çöp konteyner’i alındı

Halkapınar'a 100 adet çöp konteyner’i alındı

Halkapınar Belediyesi tarafından temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere 100 adet çöp konteyner’i alındı.

A+A-

Halkapınar Belediyesi tarafından temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere 100 adet çöp konteyner’i alındı.

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, yaptığı açıklamada, çöp toplama işleri ile çevre temizliğine büyük önem verdiklerini, bu amaçla çöp konteynırı olmayan yerlere koymak üzere 100 adet çöp konteyneri aldıklarını belirtti.

Daha temiz ve modern bir Halkapınar için merkezde ve mahallelerde ilçenin ihtiyacı olan yerlerine dağıtmaya başlanmak üzere çöp konteynerleri alındığınıkaydeden gece gündüz demeden çalışan halkın Başkanı Vardar, şöyle konuştu:

VARDAR HİZMET ATAGIMIZ DEVAM EDECEK…

"Yeni satın alınan konteynerler Halkapınar merkez ve mahallelerde kullanılmak üzere ihtiyaç görülen yerlere dağıtılacak. Belediye olarak göreve geldiğimizden bu yana canla başla daha yaşanabilir bir Halkapınar için çalışmaya devam ediyoruz. Tehlike arz eden Atıl binalarımızı vatandaşlarımız zarar görmesin diye yıkım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca yol genişletme çalışmalarımıza kar, kış, soğuk, yağmur çamur demeden hizmet atağımız devam ediyor denildi.

 İlçemizin temiz ve yaşanabilir bir görünüme kavuşturulması, vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmelerini her zaman önceliklerimiz arasında tutuyoruz.Göreve geldiğimiz günden itibaren satın almaya başladığımız yeni çöp konteyneri ve araç filomuza dahil ettiğimiz teknolojik araçlarla, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmenin gayretini gösteriyoruz. Daha güzel ve temiz bir Halkapınar için tüm vatandaşlarımızla el ele verip, üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmanın gayretini gösteriyoruz." Diyen Vardar Halkapınar halkı hizmetlerin her zaman için en iyisine layıktır dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.