1. HABERLER

  2. HALKAPINAR

  3. HALKAPINAR'A GÖRKEMLİ DÜĞÜN SALONU
HALKAPINAR'A GÖRKEMLİ DÜĞÜN SALONU

HALKAPINAR'A GÖRKEMLİ DÜĞÜN SALONU

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar yine bir ilke imza atarak, İhtiyaç olan bir eksikliği daha verdiği yerinde bir hizmet ile giderdi.

A+A-

İlçeye kazandırılan 1000 m2'lik modern görkemli düğün salonu ve sosyal tesis Halkapınar protokolü ve vatandaşların yoğun katılımı ile düzenlenen törenle açıldı.

Halkapınar’a kazandırılan düğün salonu ilçede önemli bir ihtiyacı giderdi Birinci sınıf bir düğün salonuna kavuşan Halkapınar halkı düzenlenen açılışın hemen ardından ise düğün açılır da oyun olmaz mı denildi. Vatandaşlar ve Başkan Vardar kaynaşmanın en güzel örneğini göstererek güle oynaya çalan oyun havası eşliğinde yine ilk oyunu da vatandaşlarla halkın başkanı Vardar oynamış oldu.

Vardar renkli kişiliğiyle yine halkla bütünleşmeyi burada da göstermiş oldu. Düzenlenen açılışın ardından ise Başkan Vardar açılışa katılan vatandaşlara iftar yemeği verdi. İftar programında konuştuğu genç bir kardeşimizi ise Vardar gösterdiği medeni cesareti nedeniyle tebrik ederek kutladı.

Belediye Başkanı Fahri Vardar düğün salonu açılışında oynadı iftar programında halkı dinledi onlarla hoşça vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı ve bu mübarek ramazan ayının güzelliklerini paylaşımın en güzel örneğini gösterdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.