1. HABERLER

  2. HALKAPINAR

  3. HALKAPINAR'A YAPILAN HİZMET VE YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR.
HALKAPINAR'A YAPILAN HİZMET VE YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR.

HALKAPINAR'A YAPILAN HİZMET VE YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR.

Halkapınar’da hizmetler ve yatırımlar aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Medaş’ın da ilçenin gelişimine katkı sunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Bakkal MEDAŞ Müdürü Enver Kocabaş’a teşekkür etti.

A+A-

“HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

İmkanları çerçevesinde Halkapınar’a en iyi hizmetleri sunmak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Bakkal: “Halkapınar’a daha fazla hizmet noktasında var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Hizmetlerimiz artarak devam edecek. Gece gündüz demeden gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda bizlere destek olan tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Dört bir koldan ilçemizi daha ileriye taşımak, gelişini sağlamak en baştan beri koyduğumuz en önemli hedefimizdir. Bu bağlamda özellikle destekleri için MEDAŞ’a bu vesile ile Medaş Müdürümüz Sayın Enver Kocabaş Bey’e desteklerinden dolayı ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

MEDAŞ’IN Halkapınar’a yapacağı yatırmaları tek tek sıralayan Başkan Bakkal, İvriz Karatepe Mevkisine (06) Enerji Hattı’nın değişeceğini, Osmanköseli, Delimahmutlu Mahalleleri arasına Trafo koyulacak  hatların yenileneceğini, Dedeli Mahallesi Hatları yenilenerek 1 Adet Trafo konulacağını, Mevcut Trafonun güçlendirileceğini, Cumhuriyet Mahallesi ,Kızılyar, İpekler Çiftliği Mevkisine 2 Adet Trafo koyulacağını, Seydifakılı Mahallesine (06) Enerji Nakil Hattı yapılacağını ve tüm hatların yenileneceğini, Halkapınar Bahçelievler Mahallesinde Bulunan Toki Konutlarına  Elektrik Binası yapılacağını belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.