1. HABERLER

  2. HALKAPINAR

  3. Halkapınar'da Kar Yağışı Etkili Oluyor
Halkapınar'da Kar Yağışı Etkili Oluyor

Halkapınar'da Kar Yağışı Etkili Oluyor

Halkapınar'da devam eden kar yağışı yurdun yüksek kesimlerinde ise etkili olmaya devam ediyor.

A+A-

Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı Halkapınar, Belceağaç, Sarıca,Yıldızlı, Gaybi, Büyükdede ve Yellice mahallelerinde etkili oldu.

Konya  Adana karayollarında ise an itibarıyla kar yağışı ince ince etkili olmakta. Ereğli Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekiplerinden edinilen bilgilere göre ise Konya ve Ereğli Adana karayollarından yer yer kar yağışı hafif şekilde etkili oluyor. Önümüzdeki saaatlerde etkili olacak kar yağışı nedeniyle, Aracında kar lastiği takılı olmayanların kar lastiği taktırmasını ve araçlarında zincir bulundurması gerekmektedir.

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre kar yağışının ilçemiz Ereğli'de ilerleyen saatlerde etkili olacağı, Kuvvetli buzlanma ve don olaylarına karşı vatandaşlarımızın dikkatli olması gerekmektedir.

Karayoluna çıkan sürücülerin gerekmedikçe karayoluna çıkmamaları,çıkarken araçlarına kış lastiği taktırmaları zincirsiz yola çıkmamaları ve yanlarında çekme halatı takoz ecza çantası ve araçlarının kalorifer tesisatlarını kontrol ederek kışa uygun şekilde seyahate hazır hale getirmeleri can ve mal güvenliğiniz açısından önem taşımaktadır.

halkapinarda-hava-durumu.jpg

halkapinarda-hava-durumu-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.