1. HABERLER

  2. HALKAPINAR

  3. HALKAPINAR'DA KÖŞGER TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ
HALKAPINAR'DA KÖŞGER TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ

HALKAPINAR'DA KÖŞGER TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ

AK Parti Halkapınar İlçe teşkilatının 7. olağan kongresi yapıldı.

A+A-

AK Parti Halkapınar İlçe Başkanlığı kongresine tek aday olarak katılan mevcut başkan Fatih Köşger'in aday olarak katıldığı 7. olağan kongrede Fatih Köşger güven sağlayarak tekrar yola devam dedi.

Halkapınar kongresine, AK Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ve partililerin sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat edildiği kongre yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Kongrede konuşan Milletvekili Halil Etyemez, Halkapınar kongresinin teşkilatımıza, İlçemiz ve hemşehrilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi. Etyemez, AK Parti Halkapınar İlçe Kongresindeki heyecan ve coşku, güçlü birlikteliğimizi perçinlerken büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha gösterdi ifadelerini kullandı. AK Partimizin birer neferi olarak ilk günkü aşkla Ülkemiz ve Milletimiz için çalışacak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yarınlara emin adımlarla ilerleyeceğiz dedi.

AK Parti İl Başkanı Hasan Angı'da, Kongreye katılan partilileri ve Halkapınarlıları selamlama konuşmasında bulundu.

Halkapınar AK Parti İlçe başkanlığına tekrar seçilen Fatih Köşger, Bu kongrede bana güvenen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum dedi. Köşger AK Parti olarak hizmetlerimizi artırarak devam edeceğiz, Halkapınar'da hizmetin girmediği yer kalmayacaktır. ifadelerini kullandı.

AK Parti Halkapınar İlçe Başkanı Fatih Köşger kutluyor ve hayırlı olsun diyoruz.

111-001.jpg

7-072.jpg

9-046.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.