1. HABERLER

  2. HALKAPINAR

  3. Halkapınar’da Şehit Cihangir Tok Taziye Evinin Açılışı Yapıldı
Halkapınar’da Şehit Cihangir Tok Taziye Evinin Açılışı Yapıldı

Halkapınar’da Şehit Cihangir Tok Taziye Evinin Açılışı Yapıldı

Konya’nın Halkapınar ilçesinde ’Şehit Cihangir Tok Taziye Evi’ açılışı ve yine taziye evi yararına kermes düzenlendi.

A+A-

Halkapınar’ın Cumhuriyet Mahallesi Şehit Cihangir Tok Meydanında, Halkapınar Belediyesi ve Halkapınar Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin ortak çalışması sonucunda yapımı tamamlanan taziye evi düzenlenen törenle açıldı.

Törende ayrıca taziye evinin eksikleri için çoğu ev hanımı olmak üzere hayırsever vatandaşlarca da kermes düzenlendi. Törende Müftü Yusuf Sarı tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu ve ardından dualar yapıldı.

Halkapınar Kaymakam Enes Talha Ulusoy konuşmasında, ''Cami Yaptırma ve Yaşatma derneğimizin bu çalışmasına destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Taziye evimiz tüm hemşerilerime hayırlı olsun'' dedi.

Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal yaptığı konuşmasında şunları söyledi; ‘’Halkapınar'ı her alanda geliştirmek ve güzelleştirmek için çaba sarf etiklerini ifade eden Başkan Bakkal, Mahallelerimizde yapılan cami, taziye evi ve Kur'an kursları için gerek kaymakamlığımız gerek belediye başkanlığımız, gerekse maddi durumu iyi olan iş adamlarımız, vatandaşlarımız her zaman destek olmuşlardır. Taziye evi ilçemizde ihtiyaç haline gelmişti. Taziye evinin ilçemize tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Halkapınar Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali Karatepe ise yaptığı konuşmasında, emeği geçenlere ve açılış törenine katılım sağlayan protokol üyeleri ile vatandaşlara teşekkür etti.

2-612.jpg3-479.jpg4-388.jpgb7876a10-3913-4e78-86c9-7e56d78deb56.jpgf2edacb7-fed1-450a-9565-5d882cdac0a0.jpgf6992397-0d6e-4b98-b975-df47ec8bb708.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.