1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. HALKAPINAR’IN İYİ HİZMET İÇİN ARAÇ FİLOSU DAHA DA GÜÇLENDİ
HALKAPINAR’IN İYİ HİZMET İÇİN ARAÇ FİLOSU DAHA DA GÜÇLENDİ

HALKAPINAR’IN İYİ HİZMET İÇİN ARAÇ FİLOSU DAHA DA GÜÇLENDİ

Halkapınar Belediyesi hizmet filosuna güç kattı. Düzenlenen tören ile yeni kazandırılan araçlar kesilen kurban ve okunan dualar eşliğinde Halkapınar belediyesinin araç filosuna katıldı.

A+A-

Halkapınar Belediyesi hizmet filosuna güç kattı. Düzenlenen tören ile yeni kazandırılan araçlar kesilen kurban ve okunan dualar eşliğinde Halkapınar belediyesinin araç filosuna katıldı.

0-002.jpg

Bölgemizin şirin İlçesi Halkapınar’da Belediye Başkanı Fahri Vardar, Mütevazı nüfusuyla Türkiye’nin en yoğun nüfuslu ilçelerinin gösteremediği hizmeti Halkapınar halkına iletiyor. Vardar, Daha iyi hizmet verebilmek için araç filosunu yeni takviyelerle güçlendirmeye devam ediyor.

Düzenlenen törene, Halkapınar Kaymakamı Yasin Ardıç, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Ak Parti Halkapınar İlçe Başkanı Mehmet Kurun, Belediye Başkan Yardımcısı, Bülent Süllü, Belediye Meclis üyeleri, STK temsilcileri, daire amirleri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Hizmet aşığı Başkan Fahri Vardar, Çalışma kalitesini artırmayı ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunmayı ilke edinen Vardar, araç filosuna çeşitli zamanlarda eklediği 25 yeni araç ile standartlarını yükseltmeyi sürdürüyor. Araç filosuna son olarak katmış olduğu çift kabinli kasalı kamyon, aracını da ekleyerek araç filosunu daha da güçlendirdi.

Göreve geldiğinde oldukça dar ve kısıtlı imkânları olan bir belediye devir alan Vardar, Hizmeti getirebilmek için çalmadığı kapı bırakmayarak adeta ine ile kuyu kazarcasına sıkıntılı çalışmaları geride bırakırken şimdi ise Halkapınar belediyesine kazandırdığı çok sayıda farklı özellikleri olan araç filosu ile büyük çalışmalara imza atacağı haberini müjdelercesine,Bu tören ile yeni çalışmaların geleceğini gösteriyor.

1-130.jpg

VARDAR’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER!

Törene katılan ve geçmiş yıllarda Halkapınar ilçesinde okul müdürü olarak görev yapmış olan emekli öğretmenden Halkapınar’ın başarılı başkanı Fahri Vardar’a övgü dolu sözler sarf eden öğretmen Halkapınar’a yaptığı güzel hizmetleri dolayısı ile Vardar’ı kutladı ve tebrik etti.

Düzenlenen törende kurban kesilerek Halkapınar Belediyesine kazandırılan araçlar hizmet için filoya katıldı. Alınan araçları yerinde inceleyip bilgi alan Başkan Vardar, yeni araçların bütün Halkapınar’a hayırlı olmasını dileyerek, ”Göreve geldiğimizden bugüne kadar Halkapınar’a daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek için araç filomuzu yenileyerek güçlendirmeye devam ediyoruz. Halkapınar Belediyesi olarak değişen ve gelişen teknolojiyi yakından takip ederek vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Mevcut araç filomuza dâhil edilen yeni araçlarımızın belediyemize ve Halkapınar halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

3-152.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.