1. HABERLER

  2. HALKAPINAR

  3. HALKAPINARLILAR ARABAŞI GECESİNDE BULUŞTU
HALKAPINARLILAR ARABAŞI GECESİNDE BULUŞTU

HALKAPINARLILAR ARABAŞI GECESİNDE BULUŞTU

Aksu Tuvana Derneği Ve Halkapınar Belediyesinin Tarafından Düzenlenen 11. Geleneksel Arabaşı Gecesi Halkapınar Düğün Salonunda Yapıldı.

A+A-

Aksu Tuvana Derneği Ve Halkapınar Belediyesinin Tarafından Düzenlenen 11. Geleneksel Arabaşı Gecesi Halkapınar Düğün Salonunda Yapıldı.

Arabaşı gecesi programına; Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal,EreğliBelediye Başkan Yardımcısı Osman Nuri Atçeken, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Halkapınar AK Parti İlçe Başkanı Fatih Köşger,MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz, MHP yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri, Halkapınar MHP İlçe Başkanı Ali İhsan User, STK temsilcileri, Oda Başkanları, Kurum Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aksu Tuvana Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Emin Albayrak tarafından yapılan konuşmada Albayrak geceye katılanlara ve ‘’11. Geleneksel Arabaşı Gecesine destek veren ve bugüne kadar emeği geçen herkese katkılarından dolayı teşekkür etti.

Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal’da yaptığı konuşmasında Geceye katılanlara ve emeği geçenlere ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Gecede, Geleneksel olarak yapılan arabaşı tenceresinin kapağının açılışı gerçekleşti. Arabaşı tenceresinin kapağını açmayı ise Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal ve Ereğli Belediye Başkanı Osman Nuri Atçeken ile birlikte açtı.Arabaşı gecesi programda ise gönülleri kazanan bir davranış ile engelli vatandaşımıza verilen elektrikli bisiklet ise vatandaşımızı mutlu ederken, programa katılan davetlilerden tam not aldı.

Program ise davetlilere yapılan Arabaşı ikramının ardından sona erdi.

konya-halkapinar-aksu-tuvana-dernegi-arabasi-gecesi-001.jpg

konya-halkapinar-aksu-tuvana-dernegi-arabasi-gecesi-osman-nuri-atceken.jpg

2----002.jpg

3----002.jpg

konya-halkapinar-aksu-tuvana-dernegi-arabasi-gecesi-002.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.