1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. HALKIN BAŞKANI VARDAR, TAKDİR TOPLUYOR
HALKIN BAŞKANI VARDAR, TAKDİR TOPLUYOR

HALKIN BAŞKANI VARDAR, TAKDİR TOPLUYOR

Halkapınar İlçesinin ve Bölgemizin sevilen ve başarılı başkanlarından Halkapınar’ın mütevazı Belediye Başkanı Fahri Vardar, halkla birlikte olmaya her daim devam ediyor, “Hizmetin mesaisi olmaz” düstürüyle çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

FOTO GALERİ

Bölgemizinfedakar ve sevilen, Başkanı Fahri Vardar vatandaşlarınsorun ve istekleriniyalnız makamında değil, bizzat onların ayağına giderek yerinde dinliyor. Vatandaşın gönlünü alarak hizmeti ayaklarına götürüyor.
Sabahın erken saatlerinde Halkapınar’ın mahallelerinde kış ziyaretlerini sürdüren Vardar, ev ve kahvehane ziyaretlerinde bulundu.Vardar ve ekibiilçe halkından öncelikle teşekkür ve hayır dualarını alarak mesaiye başlıyor.

dsc_0486.jpgHalkapınar'da yaptığımız röportajda vatandaşlar;

İdris Yeşil, isimli vatandaş, Fahri Vardar gelmiş geçmiş başkanlar içinde adam gibi adamdır, yaptığı birbirinden güzel çalışmalarla Halkapınar güzel bir ilçe olmasına vesile oldu dedi. Fahri Vardar belediye işçilerinden önce gelir,Kahveye oturur hepimize sorar ne eksiğiniz var diye?Derdimize derman olmak için elinden geleni yapar biz Fahri Vardar’dan çok memnunuz ve gurur duyuyoruz diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Halkapınar’ın sevilen başkanı Fahri Vardar ise Halkın memnuniyetinden dolayı mutlu olduğunu ve daha fazla hizmet yapmak için elinden gelen her şeyi yapacağını ifade ederek şunları ifade etti;

Bir elin nesi var iki elin sesi var karşılıklı sevgi olursa birlik beraberlik olursa engellerin önünde hiç bir şey duramaz. Sayın Hemşerilerimiz bize karşı bizde onlara karşı birlik beraberlik içerisinde çalışıyoruz hiçbir sıkıntımız yok biz siyaset gözetmeden belediye başkanlığına seçildik geldik. Halka hizmet vermeye çalışıyoruz. Sabah erkenden geliyorum Belediye’ye, çıkmadan önce burada mevcut 4-5 tane kahvehanemiz var. Kahvehanelerinher gün birinde vatandaşla istişare yaparım görüşürüm ondan sonra Belediye’ye çıkarım. İş takibimi yapar gelen vatandaşın sorularını cevaplamaya çalışırım” diyen Vardar, Gazetemize yaptığı açıklamada, Halkapınar İlçesinde yaptığı çalışmaları şu sözlerle dile getirdi. Öncelikle Terminalden bahseden Vardar,sözlerine şöyle devam etti.

 

“Evet İlçe olduk. 65 yıldır belediye ufakta olsa terminal yapıp halkın hizmetine sunmamış bizgeçen sene otobüs terminali yaptık. Burası otobüs terminalimiz otobüslerimiz burada bekliyor. Yaz da kış da soğuk da sıcak da vatandaşımız mağdur oluyordu biz buna müsaade etmedik derhal terminal projemizi hayata geçirdik. Yine tekrar söylüyorum 60-65 yıllık belediyeyiz ilçe olmuşuz hala bir lastik tamir dükkânımız yoktu. Ufakta olsa kaynakçı, lastikçi, yıkamacı, bir tamirci dükkânını hemşerilerimizin hizmetine açmış bulunmaktayız. Atıl binaların tamamının yıkılmasına belediye meclisi olarak karar verdik. Atıl binaları yıkıp bütün hemşerilerimizin tehlikeye maruz kalmaması için önlemlerimizi alıyoruz.  Atıl binalarımızı yıkıp yolumuzu sokağımızı açıyoruz. Kilitli taşlarımızı döşüyoruz. Ben bütün hemşerilerime teşekkür etmek istiyorum” diyen Vardar sözlerine devam etti.

2016 YILINDA YAPTIĞI KALICI ÇALIŞMALARI İLE İLKLERE İMZA ATTI
Halkapınar’ın Babacan ve çalışkan ismi Vardar, çalışmalarıyla ilçesinde ve bölgesinde ilkleri yaşattı. Dik duruşuyla verdiği sözlerin ardında durmasıyla itibarını ve kişiliğini kaybetmeyen, sözünün eri olarak bilinen, Herkesim tarafından takdir edilen, yapıcı hizmetleriyle şovdan uzak duruşuyla verdiği her sözün arkasında duran Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar 2016 yılında Halkapınar Belediyesi olarak yaptıkları çalışmaları şu ifadelerle dile getirdi.

Vardar şunlara değindi;

2016 yılında birçok projemizi halkın hizmetine sunduk 2017 yılında da sunmaya devam ediyoruz. Atıl binalarımızı yıktık yıkmaya da devam etmekteyiz dedi. Halk rahat nefes alsın diye yolumuzu sokağımızı genişletiyoruz. Cenazemiz olduğunda çok mağdur oluyorduk. Ne yapabiliriz dedik ve hemen adını şehidimiz Ömer HALİSDEMİR’in adını verdiğimiz meydanı yaptırdık. Cuma günleri ise İlçemiz halkına pazar yeri olarak da kullanıyoruz. Geçmiş dönemlerde satılan bir fırınımız vardı biz onu tekrar alıp halkın hizmetine sunduk. Biz seçim vaadinde ne söz vermişiz diye broşürlere baktık. Ne eksiğimiz kaldı. Neyi yaptık diye.  Kanaatiniz olsun daha fazlasını yapmışız. Yol sıkıntımız vardı, Ereğli Halkapınar güzergâhında kara yollarına ihale verildi Ereğli Merkezden İvriz mahallemize kadar yolumuz yapılacak. Deli Mahmutlu Gölet’imiz sulama olarak oranın da 2016 yılında kasım ayında proje ihalesi yapıldı. 2017 yılında inşallah çalışmalara başlanacak. Diğer bir sıkıntımız içme suyuydu suyun ortasındayız ama içme suyumuz Ereğli’den daha pahalıya mal oluyordu. Hemen bu konuyu KOSKİ ve Büyükşehirle beraber Aksoy Vadisinin başına çıktık. Saniye de 18 litre suyun boşa gittiğini belirledik. Şimdi cazibeli olarak 2017 yılında içme suyunun çalışmasını da yaptırıyoruz. 2017 Yılında TOKİ çalışmalarımız var inşallah kısa sürede TOKİ çalışmalarımız devam edecek. Yine Halep’e destek projemiz vardı. Evet,KÜÇÜK bir İlçeyiz ama YÜREĞİMİZ BÜYÜK müftü ile istişare toplantısında bulunduk. Halkımızla beraber yapılan yardımlarla Tırımızı doldurduk ve Halep’deki Müslüman kardeşlerimize dar ve acı günlerinde böyle bir destek yaptık ve tırımızı gönderdik.

dsc_0490.jpg

2017’DE VARDAR İVRİZ İÇİN MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Şu hizmetimizi de söylemeden geçmeyeceğim 2017 de İvriz Mahallemizde güzel projelerimiz var. KOB’dan 3 Trilyon üzerinde para aktarılacağı haberini aldık. İvrizde 2017 yılında yetmediği takdirde takviye olmak şartıyla plan projelerimiz var. Biz Belediye Başkanı olduk İVRİZ  zaten %100 değişti. Bu Projelerimizi yaptığımız takdirde İvriz daha da güzel olacak.

dsc_0508.jpg

Bununla birlikte bir teleferik hayata geçeceği müjdesini de şu sözlerle ifade etti. Bu hizmette ‘’Teleferik kokusu’’ da geliyor dedi. Teleferiği de yapacağız vatandaşlarımız takdir ederse ikinci dönemde bu projemizi de gerçekleştireceğiz. Ben sizin aracılığınızla vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.

dsc_0512.jpg

Bizlerde gönüllerin başkanı Fahri Vardar’ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Görülüyor ki Haber’de vatandaş gerekeni söylemiş,Başkan, gönülleri çoktan kazanmışvatandaş bunu kendi sözleriyle çok güzel bir şekilde ifade ediyor.Başkan başka söze gerek yok zaten, Halkapınar ve bölge halkı Sezar’ın hakkını Sezar’a teslim ederek Vardar’ın yerinin dolmayacağını net bir şekilde ifade etmiştir.Bizler de yolun açık olsun Gönüllerin Başkanı diyoruz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.