1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. HALKPAZARI ALIŞVERİŞ MERKEZİ ÇÖMLEKÇİ ŞUBESİ AÇILDI
HALKPAZARI ALIŞVERİŞ MERKEZİ ÇÖMLEKÇİ ŞUBESİ AÇILDI

HALKPAZARI ALIŞVERİŞ MERKEZİ ÇÖMLEKÇİ ŞUBESİ AÇILDI

İlçemiz Ereğli’de yeni bir işyeri hizmete açıldı. Açılışı gerçekleşen, Halkpazarı Çömlekçi Şubesi düzenlenen açılış töreniyle gerçekleşti.

A+A-

İlçemiz Ereğli’de yeni bir işyeri hizmete açıldı. Açılışı gerçekleşen, Halkpazarı Çömlekçi  Şubesi düzenlenen açılış töreniyle gerçekleşti.

Halkpazarı’nın açılışına işyerinin sahiplerinden Galip Topuz ve Harun Han ile birlikte yönetici Bilal Parlak ve Vatandaşlar katıldı.

-halkpazari-alisveris-merkezi-comlekci-subesi-acildi--1.jpg

Halkpazarının Ereğli’deki hedefi güvenli alışveriş ile güven veren çizgide, Zengin çeşitle kaliteyi ucuza sunmak olacaktır. Büyümeye çığ gibi devam ederek, Halkpazarı zincirlerine ileri ki zamanlarda yenilerini katarak sürdürecektir. İşyeri sahipleri açılışımıza, İlçe halkının gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle, Soğuk havada bu mutlu günümüzü paylaşarak bizlerle olan vatandaşlarımıza ve işleri dolayısıyla katılamayarak çiçek gönderen hemşerilerimize, Bizleri yalnız bırakmadıkları için Halkpazarı yönetimi olarak teşekkür ederim denildi.

halkpazari-alisveris-merkezi-comlekci-subesi-acildi--3-----.jpg

Halkpazarı Çömlekci şubesi, Çömlekçi mahallesi Atatürk Ortaokulu karşısında, Ereğli halkına hizmet verecektir.Halkpazarı, Ereğli halkına açılışa özel düzenlediği uygun kampanya fiyatlarıyla hizmet sunacaktır.

Bizler de açılışı gerçekleşen işyeri sahiplerine hayırlı olsun diyor ve bol kazançlar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.