1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Haluk Aydın Kuruyemiş Fabrika Satış Mağazası Açıldı
Haluk Aydın Kuruyemiş Fabrika Satış Mağazası Açıldı

Haluk Aydın Kuruyemiş Fabrika Satış Mağazası Açıldı

Haluk Aydın Kuruyemiş Fabrika Satış Mağazası görkemli bir açılışla Ereğli halkının hizmetine girdi.

A+A-

Haluk Aydın Kuruyemiş Fabrika Satış Mağazası görkemli bir açılışla Ereğli halkının  hizmetine girdi.

1976 yılından bu yana  faaliyet gösteren Haluk Aydın kuruyemiş fabrika satış mağazası  kaliteli ürün, üstün hizmet anlayışıyla çarşı merkezde protokol üyeleri ve  vatandaşların katılımı ile  hizmete girdi.

Kuruyemiş ve şekerleme ürünleri satış ve pazarlama sektöründe önemli bir yer edinen Haluk Aydın Kuruyemiş Fabrika Satış Mağazasının açılış programına Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Hakan Uzun, Belediye Başkan Yardımcıları, Kamu Kurum ve Kuruluşların temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

dsc_6542.jpg

Okunan duaların ardından ,Açılış Kurdelesini Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven , Belediye Başkan yardımcısı  Agah Taşkın, Ereğli Emniyet Müdürü hakan uzun, İşletme sahibi  kesti

Açılış öncesi değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Özkan Özgüven her geçen gün gelişen ve büyüyen Ereğli’de böylesine özel ve güzel işletmelerin açılışının yapılıyor olmasının kendilerini son derece mutlu ettiğini kaydetti.

dsc_6548.jpg

Başkan Özgüven işletmenin Ereğli’ye hayırlı olmasını dileyerek sözlerini noktaladı. Kuruyemiş ve bazı şekerleme ürünlerinin satışının gerçekleştirileceği işletmenin Ereğli’ye hayırlı olmasını dileyen Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ise işletmeye bol kazançlar diledi.

dsc_6558.jpgdsc_6579.jpgkuruyemisci.jpgdsc_6575.jpgdsc_6578.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.