1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Hamdi Demir, Ereğli Muhtarlar Derneğini ziyaret etti
Hamdi Demir, Ereğli Muhtarlar Derneğini ziyaret etti

Hamdi Demir, Ereğli Muhtarlar Derneğini ziyaret etti

Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Hamdi Demir Ereğlili muhtarlarla buluştuğu toplantıda Ereğlili Muhtarlarla istişarelerde bulundu.

A+A-

Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Hamdi Demir, Ereğli’de Muhtarlar ile yaptığı görüşmelerde, mahallelerimizin gelişimi ve değişimi konusunda iş birliği ve çözüm sürecine ortaklık yaparak en kaliteli hizmetin en hızlı şekilde vatandaşlara ulaştırılması konusunda yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunduğunu ifade etti. Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Hamdi Demir, yapılacak olan çalışmalarda karşılıklı fikir alışverişi içerisinde bulunduğunu söyledi. Demir bizleri misafir eden Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh Karacaya ve Ereğlili muhtarlara teşekkür ederiz dedi.

Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh Karaca’da Demir ve yönetiminin yapmış olduğu ziyaret bizleri memnun etti. Kendilerine teşekkür ediyorum diyen Karaca, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Hamdi Demir, her zaman bizleri yanımızda oldular ve her konuda destek verdiler, kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

edb09d65-f36f-4c0e-b42f-2a78e1bc378c.jpgcbb01cdd-2d2c-4cdf-91d3-6397dc4eb947.jpg0d68b4e7-1ce6-4fb9-a22d-7ea49c615bb9.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.