1. HABERLER

  2. Hastalara Ev Ziyareti

Hastalara Ev Ziyareti

Ereğli ilçe devlet hastanesi bünyesinde açılacak olan şizofreni ve psikiyatrik hastaların rehabilitasyonu amacıyla kurulması planlanan, toplum ruh sağlığı...

A+A-

Ereğli ilçe devlet hastanesi bünyesinde açılacak olan şizofreni ve psikiyatrik hastaların rehabilitasyonu amacıyla kurulması planlanan, toplum ruh sağlığı merkezi (trsm) hakkında hasta ve ailelerini bilgilendirmek amacıyla ereğli devlet hastanesi psikiyatri uzmanı doktor cemal akman ve sağlık ekibi ev ziyaretlerine başlamışladı.

konu hakkında açıklamada bulunan uzm.dr .cemal akman ; amacımız,hastalarımızın sosyal yaşama daha etkin katılmalarını sağlamak, hastalarımızın rehabilite olmaları ve bu hastalık hakkında toplumsal bilinç oluşturmaktır dedi.

Hastane başhekimi op. dr. meriç. çağrı ağır , ise ‘’ psikiyatrik hastalarımızın duyarlılığını artırmak , toplumla iç içe yaşamalarını sağlamak ve sosyal yaşamda yer edinmelerini kolaylaştırmak amacıyla bu gibi hastalarımızın durumlarını yaşadıkları ortamlarda görmek için haftada iki gün ev ziyaratleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.