1. HABERLER

  2. Hatalı Sollama Sonucu, Can Pazarı 1 Ölü 8 Yaralı

Hatalı Sollama Sonucu, Can Pazarı 1 Ölü 8 Yaralı

Ereğli’de 2 özel otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü 8 kişi yaralandı.Konya Adana karayolu'nun 20 Kilometresi Bulgurluk Mah....

A+A-

Ereğli’de 2 özel otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü 8 kişi yaralandı.

Konya Adana karayolu'nun 20 Kilometresi Bulgurluk Mah. mevkinde Doğan Kaya yönetimindeki 31 KLC 68 plakalı otomobil ile Musa Doru idaresindeki 07 SAN 33 plakalı otomobil’in hatalı sollama yapması sonucu çarpıştı, can pazarının yaşandığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken 5 çocuk olmak üzere 8 kişi yaralandı.

Adana İstikametinde halen devam etmekte olan yol yapım çalışması nedeniyle tek şeritten devam etmekte olan trafik akışının olduğu mevkide meydana gelen bu feci kazada,Yaralı bir çocuğun araçtan fırlaması sonucu çocuğun çalılıklar kenarında bulunması üzerine Çok sayıda Jandarma timi kaza yerinde çalılıklar arasında yaklaşık, Bir saat süre ile İkinci bir çocuğu aradı, Kazazede çocuğun ise 112 ekiplerince hastaneye götürüldüğü daha sonra öğrenildi.

Yaralı sürücü Doğan Kaya ise küçük çocuğunu, Annesi’nin yerde yattığı anda telkin etmesi yürek burkarken,o üzücü görüntü ise kameralara an be an yansıdı.

Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Maria Doru, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ereğli jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.