1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. HAYDİ EREĞLİ BİRLİK ZAMANI
HAYDİ EREĞLİ BİRLİK ZAMANI

HAYDİ EREĞLİ BİRLİK ZAMANI

Birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan yeni tip Coronovirüs (Covid-19) salgını nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de can kaybı ve vaka sayısı artmaya devam etmektedir.

A+A-

Devletimiz tüm kurumları ile bu salgının yayılması ve vatandaşlarımızın hayatlarını tehdit etmesini engellemek için tüm tedbirleri almakta ve vatandaşlarımızla da paylaşmaktadır.

Bu bağlamda 65 yaş ve üzeri ve kronik hastalığı olanlar ile bu alınan tedbirlerden olumsuz etkilenerek muhtaç duruma düşen ilçemizde mukim vatandaşlarımızdan geliri devletimizce belirlenen muhtaçlık sınırında olanlara İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma  Vakfı tarafından gerekli ayni ve nakdi yardımlar yapılmakta olup, Ereğli ilçemizde topyekun bir sosyal yardımlaşma örneği göstererek öteden beri halkının ve devletinin yanında yer alan sivil toplum kuruluşlarımızın, odalarımızın ayni ve nakdi destekleri ile vakfımızın yanında olacağından kuşkumuz yoktur.

STK’ larımızın bu anlamda yapabileceği her türlü destekleri için şükranlarımızı sunuyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.

Hayrettin ÇİFTÇİ

Ereğli Kaymakamı

Vakıf Başkanı

Ziraat Bankası Ereğli Şubesi

Hayırsever Yardım Hesabı

IBAN TR 03000 1000 169 -38952867-5005

Ereğli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı

eregli-yardim-hesabi.jpg

eregli-yardim-hesabi-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.