1. HABERLER

  2. SPOR

  3. HAYDİ EREĞLİ; SPORA
HAYDİ EREĞLİ; SPORA

HAYDİ EREĞLİ; SPORA

İçerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde insanların fiziksel ve ruhsal sağlığını korumalarında spor yapmaları kritik bir önem arz ediyor.

A+A-

Bilim insanları, Avrupa genelinde yaptıkları geniş kapsamlı bir çalışmada spor salonlarındaki yeni tip corona virüs (Covid-19) riskinin oldukça düşük olduğunu ortaya koydu.Bununla birlikte, düzenli olarak egzersiz yapmanın insanların fiziksel ve ruhsal sağlığını Covid-19’a karşı korumaya yardımcı olduğunu belirten uzmanlar, spor salonlarının pandemi boyunca açık kalmasının toplumun refahı için kritik bir rol oynadığını açıkladılar.

İlçemiz Ereğli’de ise ferah ortamı ve son sistem çalışma alet ve ekipmanları ile hizmet vermeye başlayan Ali Poyraz Gym&Elit Fight Spor Kulübü ise farklı branş ve çalışma metodları ile fark yaratıyor.Ali Poyraz Gym; Fitness, Muay Thai, Kick Boks, Tabata, kilo alma-kilo verme, kişiye özel bay-bayan seanslarının yanı sıra şimdi de Ereğli’de bir ilk olan Diesel marka Fitness ve vücut geliştirme aletleriyle spor yapmanın zevkini doruklara çıkarıyor.

Yunuslu Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’de hizmet veren Ali Poyraz Gym&Elit Fight Spor Kulübü antrenörleri Önder Korkmaz ve Şahabettin Yaman, “Salgın döneminde vücudumuzun direncini artırmak istiyorsak düzenli olarak spor yapmamız büyük önem taşımaktadır. Ereğli halkını salonumuzu görmeye ve düzenli olarak spor yapmaya davet ediyoruz.” Diye konuştular.

dsc_3487-copy.jpg

dsc_3494-copy.jpg

dsc_3498-copy.jpg

dsc_3505-copy.jpg

dsc_3508-copy.jpg

dsc_3511-copy.jpg

dsc_3514-copy.jpg

dsc_3523-copy.jpg

dsc_3526-copy.jpg

dsc_3528-copy.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.