1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Hayırdır Necisiniz Dedi Bıçağı Yedi
Hayırdır Necisiniz Dedi Bıçağı Yedi

Hayırdır Necisiniz Dedi Bıçağı Yedi

Ereğli’de yaşanan hareketli gecede bir kişi evinin önünde bacağından bıçaklandı.

A+A-

Hayırdır Necisiniz Dedi Bıçağı Yedi

Ereğli’de yaşanan hareketli gecede bir kişi evinin önünde bacağından bıçaklandı.

Olay, Namık Kemal Mahallesi Karayolları arkasında bulunan Yılmazlar cami civarında meydana geldi. Duyduğu patlama sesi ile evinden Sokağa çıkan,Mahmut ve Sayım Yılmazisimli iki kardeş yoldan geçen biri bayan üç kişiye siz ne yapıyorsunuz hayırdır necisiniz diyerek ikazda bulundu o sırada çıkan sözlü tartışma sırasında Mahmut Yılmaz isimli kişi henüz isimleribelli olmayan şahıslar tarafından bacağına aldığı bıçak darbesiyle yaralandı.

00000.00_02_52_19.still008-002.jpg

Görgü tanıklarının beyanına göre ise şüpheliler otogar tarafına hızla kaçarak uzaklaştığı öğrenildi. Yaralı şahsın kardeşi Sayım Yılmazise birde müddet şahısları kovalasa da şahıslar izlerini kaybettirdi. Aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Yılmaz ise olay yerine vatandaşlar tarafından çağrılan 112 sağlık ambülansı tarafından, Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

00000.00_02_38_04.still002.jpg

Kardeşi aldığı bıçak darbesiyle yaralanan, Sayım Yılmaz ise yetkililerden olayın faillerinin yakalanarak adalete teslim edilmesi ve gerekli cezayı alması temennisinde bulundu. Yılmaz, Namık Kemal Mahallesinde ki Yılmazlar camini mekân tutan uyuşturucu kullanan şahıslara karşı bir an önce önlem alınması istedi.

00000.00_04_29_01.still005-002.jpg

Polis ekipleri ise olay yerinde çalışma başlatarak delil aradı. Caminin güvenlik kamerasını inceleyenpolis, olayın faillerinin tespiti için çalışırkenbiri bayan üç kişiyi yakalamak çalışma başlattı.

Soruşturma ise sürüyor.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.