1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. ''Hayırsız'' evlat evlerini ateşe verdi!
''Hayırsız'' evlat evlerini ateşe verdi!

''Hayırsız'' evlat evlerini ateşe verdi!

Konya’nın Ereğli ilçesinde iddiaya göre ailesiyle tartıştıktan sonra evlerini ateşe veren Mustafa Y. İsimli hayırsız evladın ailesi yanmaktan son anda kurtulurken baba Cumaali Y.ise yaralı olarak kurtuldu. Hayırsız evlat polis tarafından aranıyor.

A+A-

Olay, Ereğli İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi Şeftali Sokakta meydana geldi. Ailesinin yaşadığı evde belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başlayan Mustafa Y. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlerine hakim olamayarak evin bazı eşyalarını ateşe verdi.

Ailesinin yardım çığlıklarını ve evden çıkan dumanı gören çevredeki komşuları, durumu itfaiye ve polise bildirdi. Yangın itfaiye ekiplerince zamanında müdahale sonucu kısa sürede söndürülerek kontrol altına alındı.

Daha sonra evden uzaklaşarak izini kaybederek kaçan Mustafa Y. yi yakalamak için polis ekipleri bölgede çalışma başlattı.

Oturdukları evde eşyaları yanan Yokuş ailesi üzülerek gözyaşı dökerken, evde büyük oranda maddi hasar meydana geldi. Çıkan yangında aileyi yanmaktan itfaiye ekipleri  kurtardı. Şansız baba Cumaali Y. ise olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahale sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polisin soruşturması sürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.