1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. HER ŞEY DAHA GÜZEL BİR EREĞLİ İÇİN
HER ŞEY DAHA GÜZEL BİR EREĞLİ İÇİN

HER ŞEY DAHA GÜZEL BİR EREĞLİ İÇİN

Aksoy bulvarında yapımı devam eden asfaltlama çalışmasını Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Ekibi yerinde İnceledi.

A+A-

Çalışmaları yakından takip eden Başkan Özgüven Ereğli  Esnaflarına hayırlı işler dileyerek esnaflara hal hatır sordu. Halkla iç içe olan Başkan özgüven Çocukları sevindirirken, halkın derdini dinledi. Mağdur Vatandaşların sözcüsü oldu onları dinleyerek çözüm üreten başkan Özgüven yaptığı hizmet atağının yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışı  ile de halkın gönlünü fed etti.

Şehir Stadyumundan İstasyon Caddesine Kadar yapımı devam eden köklü asfaltlama çalışmasının Atatürk bulvarından sonra 2. ayağı İnönü Caddesi  Aksoy Bulvarı Oldu. Aksoy bulvarında yapılan asfaltlama Çalışmasını yerinde inceleyen başkan özgüven şunları dile getirdi;

" Ereğli Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi ile İnönü Caddesi Aksoy Bulvarında Kalıcı ve köklü asfaltlama çalışması yapıyoruz. Ereğli ye Daha modern bir görüntü kazandırmak için Ereğli de yeni ve köklü hizmetler yapmaya devam ediyoruz. Her şey daha Güzel bir Ereğli için"

diyerek sözlerine son verdi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.