1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hilmi Türktaş Bir İlki Daha Gerçekleştirdi
Hilmi Türktaş Bir İlki Daha Gerçekleştirdi

Hilmi Türktaş Bir İlki Daha Gerçekleştirdi

Karma stiller federasyonu İç Anadolu Temsilcisi ve Teknik Direktörü Hilmi Türktaş ve Yrd. Antrenör Ahmet Kaynak Ereğli’de seminer vermek üzere Brezillian Jiu Jitsu ustası Josias Ferreira de Silva’yı 3 günlük seminer vermek üzere Ereğli’ye getirdi.

A+A-

Power House Spor Kulübünde gerçekleşen seminerlere sporla ilgilenen ve BJJ (Brazillian Jiu Jitsu) öğrenmek isteyen herkes katılma imkanı buldu. Ereğli’de 1986 yılında ilk spor salonunu açtığını ve MuayThai branşını Ereğli’ye tanıttığını ayrıca Türkiye’de tanınmasına büyük katkıları olduğunu belirten Hilmi TÜRKTAŞ Ereğli’de son zamanlarda açılan bütün salonların kendi öğrencilerine ait olduğunu, spora ve sporcuya her zaman hizmet ettiklerini, her yaştaki insanın spor yaparak ruh ve beden terbiyesi yapması, ülkemizin  sağlıklı bireyler kazanması adına bir gereklilik olduğunu söyledi. Ayrıca Ereğli’de ilk defa farklı bir branşta eğitim vermeye başladıklarını sözlerine ekledi.

Dünya şampiyonu olan ve Brazilyadan gelen BJJ hocası, CBJJ-IBJJ federasyonuna bağlı Life BrothersBrazillianJiuJitsu kulübü adına bjj derslerini veriyor. Life BrothersBjj Türkiye Temsilcisi Brezilyadan tek siyah kemer sahibi ve Türkiye BJJ şampiyonu Edip Coşkun Deniz Usta aracılığı ile Türkiye’nin farklı yerlerinde bu seminerleri veren JosiasFerreira de Silva BJJ siyah kemer sahibi ve dünya şampiyonu.

Power House spor kulübü yetkilileri Ümit DEMİREL ve Muhammet DEMİR Ereğli’de en çok spor branşı olan salonlarına; disiplinli ve bilimsel bir şekilde vücut geliştirerek daha güçlü ve sağlam bir vücuda kavuşmak, doğu sporları ile ruh ve beden disiplinine kavuşmak isteyen herkesi salonumuza bekliyoruz dediler.

hilmi-turktas-001.jpg

hilmi-turktas-002.jpg

ahmet-kaynak.jpg

ahmet-kaynak-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.