1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Hipodrom’da Ereğli Rüzgarı
Hipodrom’da Ereğli Rüzgarı

Hipodrom’da Ereğli Rüzgarı

Ereğli Belediye Başkanlığı Kupa Koşusu Adana Yeşiloba Hipodromu’nda gerçekleşti

A+A-

EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI KUPA KOŞUSU GERÇEKLEŞTİ

Ereğli Belediye Başkanlığı Kupa Koşusu Adana Yeşiloba Hipodromu’nda gerçekleşti

            Koşuyu takip etmek üzere Yeşiloba Hipodromu’nda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Osman Nuri Atçeken birinciliği elde eden 3 numaralı at(FLASHING GIRL) sahibi Yakup Elgaç’a kupasını takdim etti

30.09.2019-hipodrom’da-eregli-ruzgari-1.jpeg

“KUPA SAHİBİNİ BULDU”

            Ereğli Belediye Başkanlığı Kupa Koşusu Adana Yeşiloba Hipodromu’nda gerçekleşti. Gerçekleşen koşuya Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Nuri Atçeken katıldı. Koşuda birinciliği elde eden 3 numaralı at(FLASHING GIRL) sahibi Yakup Elvaç’a kupasını takdim eden Atçeken, Hipodrom Müdürü Bora Güralp’e de günün anısına bir hediye takdiminde bulundu.

30.09.2019-hipodrom’da-eregli-ruzgari-2.jpeg

“EREĞLİ’YE MODERN BİR KİMLİK KAZANDIRACAĞIZ”

            Ereğli Belediye Başkanlığı Kupa Koşusu hakkında değerlendirmelerini aktaran Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Hizmette kendimize sınır koymuyoruz. Ereğli’mizi her anlamda modern bir kimliğe kavuşturmak için çalışmalar yapıyoruz, bundan sonraki süreçte de elimizden geldiğince yapmaya devam edeceğiz. Şehrimizde huzuru tahsis etme gibi bir gayeyi kendimize şiar edinmenin yanı sıra sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan da önemli hizmetleri, projeleri Rabb-ül Aleminin izniyle hayata geçireceğiz. Bu anlamda hemşehrilerimizden gelecek her yatırıma ve projeye açığız. El ele vererek Ereğli’mizi hak ettiği noktalara taşıyacağımıza inancımız tamdır. Bizler bu memlekete sevdalıyız, sevdası memleket olan hiçbir sorumluluktan kaçmaz, bizler de bu sorumluluğu üstleniyor ve daimi hizmetlerle şehrimizi geleceğe hazırlamak adına canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Ayrıca Adana Yeşiloba Hipodromu’nda gerçekleştirdiğimiz bu yıl koşumuzda birincilik elde eden 3 numaralı at(FLASHING GIRL) sahibi Yakup Elgaç Bey’i tebrik ediyor, Hipodrom Müdürü Bora Güralp Bey’e de teşekkür ediyorum” dedi.

30.09.2019-hipodrom’da-eregli-ruzgari-3.jpg

30.09.2019-hipodrom’da-eregli-ruzgari-5.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.