1. HABERLER

  2. “ Hizmete Bakarız, O Yüzden Tekrar Oprukçu “

“ Hizmete Bakarız, O Yüzden Tekrar Oprukçu “

Cahı mahallesi sakinleri,  “ Yollarımızı yaptığı için Hüseyin Oprukçu’dan Allah razı olsun,Allah Oprukçu’nun birini bin etsin “ diyerek...

A+A-

Cahı mahallesi sakinleri,  “ Yollarımızı yaptığı için Hüseyin Oprukçu’dan Allah razı olsun,Allah Oprukçu’nun birini bin etsin “ diyerek Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya hizmetin karşılığında duyulan memnuniyet ifadeleriyle dualar ediyorlar.

Cahı mahallesi Divan sokak’ta Ereğli Belediyesi ekipleri tarafından yoğun bir şekilde yapılan soğuk asfalt çalışmalarının kış sezonu öncesi yapılıyor olmasından memnun olduklarını dile getiren Cahı mahallesi sakinleri,vatandaşların ayağının çamurdan kurtarılması yönünde yerinde ve zamanın da bir hizmet olduğunu kaydettiler.

Ereğli Belediyesinin uzak yakın demeden hizmeti eşit şekilde her mahalleye ,köye ve beldeye ulaştırma gayreti vatandaşlar tarafından taktirle karşılanırken ,Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise ,kışın hemşerilerimin ayağını çamurlu görmek beni üzer.Hizmet makamında vatandaşa layıkıyla hizmet edilmesi lazım geldiğini değerlendirerek,ben ve yol arkadaşlarım gecemizi gündüzümüze katarak hemşerilerime nasıl bir fazla hizmet sunarız çabasındayız.Ereğli’nin bir çok mahallesinde hatta sokaklarında yapılan sıcak asfalt çalışmalarımızın yanında yoğun olarak devam ettiğimiz soğuk asfalt çalışmalarımızla şehrimizin yolları bu şehrin insanına yakışır olmalı diye düşünüyoruz.Bunun hiçbir mahalle ayırımı yapmadan,uzakmış,yakınmış demeden elimizde bulunan imkanlar ölçeğinde bir fazla hizmet sunalım istiyoruz” dedi.

Cahı Mahallesi Divan Sokakta devam eden soğuk asfalt çalışması ile ilgili bu bölgedeki sakinler ise çalışmaları şöyle değerlendirdi;” Bizler Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’dan çok memnunuz. Bizler için partisi önemli değil,hizmet üretmesi önemlidir.Halkımızın % 85 Oprukçu’nun hizmetlerinden memnun.Oprukçu’nun tekrar kazanması için de heyecanla bekliyoruz.Oprukçu çok değerli bir insan ,çalışan bir Belediye Başkanı ,Ereğli’de yaşayan insanlar olarak böyle bir başkanı kaybetmek istemiyoruz.Oprukçu’nun hizmetleriyle Ereğli çok değişti.Ereğli’de bu dönem çok yer asfalt oldu.Örneğin Yeni Sanayi sitesinin her yeri tertemiz oldu.Sanayi sitesini AKP zamanında da gördük,berbat durumda idi.Geçen dönem Belediye hükümetindi de neden sanayiye hizmet yapmadılar ? Hastaneye gidiyoruz ,doktor yok.Neden ? “ diyerek yönelttiği sorulara cevap arayan vatandaşlar ,hangi parti olursa olsun ,bir insanın memleket için yaptığı hizmetleri önemli.Memleketine hizmet verdiği için Oprukçu’ya teşekkür ederiz.Çalışmalarına devam etmesini istiyoruz.Oprukçu’nun bizleri mahçup etmeyeceğini biliyoruz “ dediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.