1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Hortu’da Erdal’a Coşkulu Karşılama
Hortu’da Erdal’a Coşkulu Karşılama

Hortu’da Erdal’a Coşkulu Karşılama

Cumhur İttifakı AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal Hortu...

A+A-

Cumhur İttifakı AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal Hortu Mahallesinde coşkuyla karşılandı.

AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz ile birlikte Hortu Mahallesine giden Erdal burada yaptığı konuşmada, “Hortu Mahallemizin ve bölgenin en büyük sorunu olan Arıtma Tesisinden gelen koku ve çevre kirliliğini gidereceğiz” dedi.

1-251.jpg

Arıtma tesisinden yayılan kokunun giderilmesi için projelerinin hazır olduğunu söyleyen Erdal, “80 milyon TL’lik proje bedeli ile Arıtma Tesisini kaldıracağız. Etrafa yayılan kötü koku ve çevre kirliliğinin önüne geçeceğiz. Buradan arıtılan su doğrudan Akgöl’e verilecek” dedi.

Erdal, Hortu başta olmak üzere Belde Belediyeliklerinden mahalleye geçen yerleşim yerlerinin giriş caddelerini asfalt, ışıklandırma, kent mobilyaları ile modern bir hale getireceklerini ifade ederek, “Ereğli merkezdeki ana caddeler nasılda Hortu’nun ana caddesi de öyle olacak” ifadelerini kullandı.

2-284.jpg

4.5 yıl seçim olmayacağını belirten Erdal, “Bu süreçte yatırımcı önünü daha iyi görüp yatırım yapabilecek. Bizlerde daha iyi hizmetlerle şehrimizin kalkınmasını sağlayacağız” diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ise, 31 Mart Mahalli seçimlerinde Adem Erdal’a destek olunmasını gerektiğini ifade ederek, “Ereğli, Büyükşehir ve Hükümet ile uyumlu bir süreçte Ereğli’miz daha iyi yatırım alacak. Sizlerden isteğimiz bu çatının bütünlüğüne destek vermenizdir. Bundan kuşkumuz yoktur” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.