1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. HUZUR VE GÜVENLİĞİMİZİN SİGORTASI: TÜRK POLİSİ
HUZUR VE GÜVENLİĞİMİZİN SİGORTASI: TÜRK POLİSİ

HUZUR VE GÜVENLİĞİMİZİN SİGORTASI: TÜRK POLİSİ

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa YILMAZ Türk Polis Teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı

A+A-

Yılmaz Mesajında;’’Türk Polisi, anayasa sayılan, insan haklarına saygı ve tarafsızlık ilkelerine bağlı, hukukun üstünlüğünü kendine şiar edinmiş, devletin öznesi olan bireylerin, temel hak ve özgürlüklerinin korunmasına, ülkemizde yaşayan insanların, düzen, barış, huzur ve güvenlik içerisinde hayatını sürdürmesine imkan tanıyarak, vatandaşın iç güvenlik ve huzurunun sigortasıdır.

Polislerimiz ülkemizin dört bir yanında bizim için çalışan ve bize her zaman bir telefon, bir telsiz mandalı kadar her zaman yanı başımızda, kanunsuzluğun karşısında ve güvenliğimizin tesisi noktasında mümtaz mesleğin vazifedarı kahraman kişiliklerdir.

Onlar ülkenin her zor durumunda kilit noktada her olayda ilk kapısıdır.  Bizler bugün onların bizlere sağlamaya çalıştığı ve sağladığı, huzur ve güven ortamı sayesinde özgürlüğümüzü yaşıyor, her türlü endişeden uzak bir şekilde hayatımızı olağan akışında sürdürüyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi, Polislerimizin sorunlarının çözümünde ilk adımı, meclisteki gözü kulağıdır. Partimiz Polislerin hakları konusunda gerekli iyileştirmelerin yapılmasını noktasında gür sesidir. Türk Polisi milliyetçi-ülkücü hareketin şarkı bestelerine yansıyan ‘’Bizim Çocuklarıdır’’.

Bu duygularla, Türk Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıl dönümü olan bugün başta Şehit Polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, görevleri başında olan arkadaşlarımıza ve ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyor, tüm Polislerimizin, Polisler gününü ve haftasını en içten dileklerimle kutluyorum.’’dedi

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.