1. HABERLER

  2. İçme suyu şebekesinde hiçbir sorun yok…

İçme suyu şebekesinde hiçbir sorun yok…

Son günlerde kamuoyunda hızla yayılan “şehrin içme suyu şebekesine” çeşitli yollardan yabancı maddeler karıştığı yönündeki dedikodulara halkımızın...

A+A-

Son günlerde kamuoyunda hızla yayılan “şehrin içme suyu şebekesine” çeşitli yollardan yabancı maddeler karıştığı yönündeki dedikodulara halkımızın itibar etmemeleri konusunda yazılı açıklama geldi.

Yapılan açıklamada; Belli kesimler tarafından şehrimizdeki huzuru bozmaya, Halkımızın kafasını bulandırmaya çalışan kişi yada kişilerin ortaya attıkları, bu gibi mesnetsiz dedikoduların halkımızın huzuru bozulmaya yönelik girişimler olduğu açıkça görülmektedir. Son günlerde Ereğli içme suyu şebekesine “kedi yada köpek düşmüş şebeke suyunu içmeyin” gibi aslı astarı olmayan sözler nedeni ile Halkımız tedirgin haldedir, özellikle bilinmesi gerekir ki,  şehrin su şebekesine hiçbir yabancı maddenin karışması söz konusu bile değildir, zira su depolarımız 24 saat gözetim ve kilit altındadır halkımızın bu gibi dedikodulara itibar etmemeleri gerektiğini özellikle belirtilir Saygılar sunarız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.