1. HABERLER

  2. “ İçme suyuna Zam Yok “

“ İçme suyuna Zam Yok “

Ereğli Belediyesinin Kasım ayı Meclisi 2. Birleşimi sağlanan çoğunlukla birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu başkanlığında gerçekleştirildi.Yapılan...

A+A-

Ereğli Belediyesinin Kasım ayı Meclisi 2. Birleşimi sağlanan çoğunlukla birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu başkanlığında gerçekleştirildi.

Yapılan açılış ve yoklamanın ardından Kasım ayı Meclisi 1.birleşim karar özetleri okunarak oy birliği ile kabul edildi.07/11/2013 tarih ve 2013/12-158 sayılı Meclis Kararı gereğince Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen 2014 Mali Yılı bütçesi ve gelir tarifesinin görüşüldüğü Kasım ayı 2.birleşiminde 2014 mali yılı plan bütçe komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi.

İş Makinası kira ücretleri ile içme suyu fiyatlarının 2013 yılı fiyatlarıyla devam edilmesi Ereğli Belediye Meclisinde yapılan oylama sonucu oy birliği ile kabul edildi.Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ;” Görev süremizdeki 4 yılı bitirip,5.yılımızın mali tablosunu görüştüğümüz bu süreçte içme suyu fiyatlarını değiştirmeyip,devraldığımız su fiyatlarıyla 5.yılın sonuna ulaştığımızı değerli meclis üyelerimizin ve Ereğli kamuoyunun bilgisine sunarız “diyerek, Belediye Meclisinin verdiği bir karar olduğunu ifade ederek Belediye Meclis üyelerine teşekkür etti.Oprukçu,”Marifet iltifata tabi ise Ereğli Belediye Meclisi ,benim Belediye Başkanı olduğum sürece içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde Ereğli’nin geleceğini inşa etme noktasında kararlılığını ortaya koymuş durumda.Bu noktada bütün Belediye Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.

Aralık ayı Belediye Meclis toplantısının ise 04 Aralık 2013 Çarşamba günü saat : 14.00 ‘de yapılmasına oy birliği ile kabul edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.