1. HABERLER

  2. İhtiyaç Sahiplerine İstanbul’dan Uzanan El

İhtiyaç Sahiplerine İstanbul’dan Uzanan El

Uz. Dr. Serdal Kanuncu’nun girişimleri ile İstanbul Suadiye Rotaract Kulübü ve İstanbul Ereğlililer Derneği organizasyonunda Ereğli’ye çok sayıda koli...

A+A-

Uz. Dr. Serdal Kanuncu’nun girişimleri ile İstanbul Suadiye Rotaract Kulübü ve İstanbul Ereğlililer Derneği organizasyonunda Ereğli’ye çok sayıda koli kıyafet ve kırtasiye ulaştırıldı.

İstanbul Suadiye Rotaract Kulübü ve İstanbul Ereğlililer Derneği ile Uz. Dr. Serdal Kanuncu işbirliğinde yardımlaşma ve dayanışma faaliyetleri aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında İstanbul’Dan Ereğli’ye ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere çok sayıda koli kıyafet ve kırtasiye ürünü Ereğli’ye ulaştı.

Konu ile ilgili olarak gazetemize bilgi veren Uz. Dr. Serdal Kanuncu, Ereğli’de yardım faaliyetlerinde bulunan İstanbul Suadiye Rotaract Kulübüne ve İstanbul Ereğlililer Derneğine teşekkür etti. Ereğli’de engelliler ve ihtiyaç sahipleri için bir fazla hizmet adına ellerinden gelenin en iyisini yapma çaba ve gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Kanuncu, Ereğli’de bu anlamda ihtiyacın çok olduğunu, Suadiye Rotaract Kulübünün yaptığı faaliyetlerin diğer STK’ lara da örnek olması gerektiğini belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.