1. HABERLER

  2. ILGINSPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

ILGINSPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Pazar günü evinde Ilgınspor’u ağırlayacak olan Ereğlispor Teknik Direktör Himmet Kök nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.Günde çift antrenmanla...

A+A-

Pazar günü evinde Ilgınspor’u ağırlayacak olan Ereğlispor Teknik Direktör Himmet Kök nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.

Günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz Ereğlispor’da Oğuzhan dışında tüm futbolcuların idmanlarda yer alması ve hırsları teknik heyeti memnun ediyor.

Oğuzhan’ın ameliyat olması nedeniyle sezonu kapattığını söyleyen Teknik Direktör Himmet Kök, Oğuzhan dışında sakat yada cezalı futbolcuları bulunmadığını belirtti.

Ilgınspor maçının önemli bir viraj olduğunu vurgulayan Teknik Direktör Himmet Kök, bu maçtan alınacak 3 puanın şampiyonluk yolunda önemli bir basamak olacağını ifade etti.

Kök, puan kaybına kesinlikle tahammüllerinin olmadığını belirttiği açıklamasında; “Ligde kolay maç yok. Her takım sezon başında koyduğu hedefe ulaşmak için daha çok çalışıyor ve mücadele ediyor. Bizim sezon başında ortaya koyduğumuz bir tek hedef var. O da şampiyonluk. Hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Bu hafta kendi sahamızda konuk edeceğimiz Ilgınspor maçından da seyircimizin desteği ile 3 puan alıp hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” dedi.

Günde çift antrenmanla Ilgınspor maçına hazırlandıklarını kaydeden Kök, “Antrenmanlarımız kıran kırana geçiyor. Oyuncularımızın performansından memnunum. İnançları ve hırsları bize büyük ümit veriyor. Hedefimiz şampiyonluk ama bu hedefe maç maç konsantre olarak yoğunlaşıyoruz. Hafta sonu da Ilgınspor’u devireceğiz. En büyük ve itici gücümüz ise seyircimiz olacak. Pazar günü saat 13.00’te başlayacak olan mücadelede seyircimizi tribünlere bekliyoruz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.