1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. "İLK GÜNKÜ AZİM VE KARARLILIK BİTMEYEN GURUR VE ONURLA"
"İLK GÜNKÜ AZİM VE KARARLILIK BİTMEYEN GURUR VE ONURLA"

"İLK GÜNKÜ AZİM VE KARARLILIK BİTMEYEN GURUR VE ONURLA"

EZELDEN EBEDE...

A+A-

Merhum Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ beyefendi, 55 yıl evvel bugün, Türkiye’nin şanlı geleceği için yeni bir başlangıcı müjdeliyor, kutlu bir fitil ateşleniyor, 19 Mayıs’ın 1919’undan tam 50 yıl sonra yeni bir yürüyüş başlıyor, yepyeni bir meşale yanıyordu.

İfade edilen elli yıldan sonra yine bir 55 yıl sonra bugün bu zamanı büyük bir mutluluk, sevinç ve kıvançla kutluyoruz. 

Allah’a şükrediyorum ki, 9 Şubat 1969’dan tam 55 yıl sonra yine aynı yerdeyiz, yine aynı çizgideyiz, yine aynı iradenin izindeyiz.

55 yıl, duruştur, çabadır, çiledir, mahkûmiyettir, emektir.

Bu 55 yılda, Türk siyasal hayatında nice siyasi partiler gelip geçmiş, hemen hemen hepsi siyaset müzesinde yerini almış, hemen hemen hepsi sabah doğmuş, akşama solmuştur.

Bu 55 yılda, üzerimize tanklar yürütülmüş, zaman olmuş yalnızca ülküdaşlarımız yargılanmamış, davamız yargılanmış, varlığımız sorgulanmıştır.

Tüm bu çalkantılı dönemlere rağmen, bir ülkünün peşinde yorulmadan ve usanmadan koşan, dava büyüklerimiz teslimiyeti akıllarının ucundan bile geçirmemişler ve teslim olmamışlardır. Bugün de bu irade partimizde kalanlar için geçerli, fıtrat aynı, fikir aynı, mücadele aynıdır.

Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’den mülhem; partimizin yaşı 55’dir, siyasetimizin yaşı 76’dır, davamızın yaşı Türklüğün yaşıyla eştir, eşittir.

Allah’a şükürler olsun ki, ‘’2023 Lider Ülke Türkiye’’ vizyonuyla Türk asrına milletçe idrak ediyoruz. Bu mücadeleyi devam ettirmek adına, 17 Mart 2024 tarihinde 14. Olağan Büyük Kurultayımızla, hadiselere partiler üstü bakan, yapıcı misyonuyla ihanetin karşısına dikilen, muradı Türk milletine hizmet olan, siyasetin merkezini yabancı başkentlerden ziyade Ankara merkezli düşünen, bekamızın teminatı Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin etrafında kenetleneceğiz, bu itibarla ülkümüz ve ülkemiz yeni ufuklara açılacaktır.   

Bu duygularla, Partimizin kuruluşunun 55. Yıl dönümünün hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, başta vatan, millet ve mukaddesat uğruna candan, yardan, serden geçen, bedel ödeyen, inançlarıyla demir parmaklıkları aralamış, sabırları Yunusça, yüzleri Yusufça şehit olan Ülkücü Şehitlerimize Allah’tan rahmet, çizgisinden ayrılmamış sağ kalan ağabeylerimize hayırlı ömürler diliyor, şanlı ecdadımız, fikir abidelerimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Osman Bölükbaşı ve Kurucu Genel Başkanımız Alparslan Türkeş’e Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyor, Üç Hilali kalbinde taşıyan Ülküdaşlarımızı canı gönülden kutluyorum.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.