1. HABERLER

  2. İmam Hatiplilerden Teşekkür

İmam Hatiplilerden Teşekkür

Ereğli İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret ederek hem teşekkür ettiler, hem de okulları için hizmet...

A+A-

Ereğli İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret ederek hem teşekkür ettiler, hem de okulları için hizmet talebinde bulundular.

 

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret eden Ereğli İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve okul yöneticileri, belediyenin ilçedeki tüm okullar gibi kendi okullarına da sağladığı katkı ve hizmetler nedeniyle teşekkür ettiler.

İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı ve öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Biz pırıl pırıl bir Ereğli gençliğinin yetişmesini ve yetiştikleri bu okullarda fiziki şartlarının hep iyi olmasını dileyerek hizmet ettik. Amacımız Ereğli’deki okullarımızdan yetişen bu gençlerin bir gün ülke yönetiminde söz sahibi olmaları ve yaşadıkları bu toprakları unutmadan hizmet üretmeleri için onlara katkı sağlamaktır. Rabbülaleminin rızasını kazanmak için üstlendiğimiz bu görevde hizmet edenleri unutmadan hayırla yad edilmesi inanın çok güzel. Bu noktada yapılanları göz ardı etmeden teşekkür etmek için gelerek kadirşinaslık örneği gösteren İmam Hatip Okulumuzun öğrencilerine ve değerli yöneticilerine biz de teşekkür ediyoruz” dedi.

Ereğli İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve yöneticileri, başkandan okulları için yeni taleplerde bulunduğu nezaket ziyareti eğitim üzerine yapılan sohbetlerden sonra sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.