1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. İnşaat İşçisi emekçilerin mücadelesi
İnşaat İşçisi emekçilerin mücadelesi

İnşaat İşçisi emekçilerin mücadelesi

Ereğli’de soğuk havada kalıpçı ustaları ve beraberinde çalışan inşaat işçileri, soğuk havada ateş yakarak rızklarını kazanmaya çalışıyorlar.

A+A-

İlçemiz Ereğli’de Kazancı Mahallesinde bir inşaatta soğuk havaya karşı kalıp çakan emekçi inşaat işçileri çaktıkları kalıplar üzerinde her türlü riske karşı bu soğuk hava şartlarında kısmen de olsa ateş yakarak ısınmaya çalıştı. İnşaat işçileri yükselen inşaat kalıpları üzerinde soğuğa karşı bir yandan işlerini yaparken bir yanda da yaktıkları ateşte ısındı. Kalıplar üzerinde kova içerisine yakılan ateşle ısınan işçiler daha sonra soğuğa aldırmayarak işlerine devam etti.

Bu emekçiler, ne yeni yıl nede başka özel günleri bilmeksizin tek yaptıkları dürüst bir şekilde yuvasına ve çocuklarına helal lokma götürmek o sıcak çorbayı ailece içebilmek onların tek hedefidir.

Boş laf yapan, yalanlarla gemileri yüzdüren emek hırsızı fetbazlar bu emekçileri görün ki doğru yolu o hazzı sizde biraz olsun yaşayın diyoruz.

Bizler ’de yuvasına helal kazanç götüren bütün emekçi kardeşlerimize, Allah kolaylıklar versin, Allah’ım onları her türlü tehlikeden esirgesin ve korusun diyoruz.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.