1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. “İNSANLARI FİŞLEMEK VE HEDEF GÖSTERMEK NASIL BİR SİYASETİN ÜRÜNÜDÜR?”
“İNSANLARI FİŞLEMEK VE HEDEF GÖSTERMEK NASIL BİR SİYASETİN ÜRÜNÜDÜR?”

“İNSANLARI FİŞLEMEK VE HEDEF GÖSTERMEK NASIL BİR SİYASETİN ÜRÜNÜDÜR?”

İlçemizde birlik ve beraberliği yaşadığımız bir atmosferde bugün gündemde kalmak adına hezeyan dolu birtakım açıklamalar yapıldığını gördüm.

A+A-

Kazandığı şehire bahar yaşatacağını iddia edenler, yönettiği belediyelerde insanları içtimai görüşlerine bakarak tasnif etmiş, birçok insanın ekmeğiyle oynamış bunun yanında birçok skandallarla zirve yapmış başkana sahip hükmi şahsiyetin temsilcileri donkişotluk peşine düşmüşler.

Göreve geldiği günden bugüne inatla kimsenin ekmeğiyle oynamayacağım diye mücadele veren bir insanı ve şahsımı hedef almışlardır.

Bunlara cevap verme ihtiyacı hasıl olmuştur.

Şöyle ki;

 1)Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu kimsenin ekmeğiyle oynamamış bunun yanında birçok insana gerek belediyede gerek ikili ilişkileriyle istihdamını sağlamıştır. Yani sataşmada bulunduğu hükm-i şahsiyetin tarafı başkanlar gibi insanların ekmeğiyle oynamamıştır.

2)Bu insanlar bu milletin bağrından çıkmış temiz Anadolu çocuklarıdır. Bu insanlar devşirme ya da dönme değildirler. Bu insanların bu şekilde afişe etmek doğru değildir. Bir liste yapılmış ve bu listede bu insanlar tüm bilgileriyle hedef gösterilmiştir. Bu şekilde bir davranışın kabul edilemez olduğu hakkında herkes hemfikirdir. Fişleme siyasetinin ise, birilerinin elinde kalacağı apaçık ortadadır.

3)Listede adı geçen kişiler, Anayasada temel hak ve hürriyetler olarak hayat bulan haklardan faydalanan her Türk vatandaşının hakkı olduğu gibi çalışma hakkına sahiptir.

Listedeki isimlerin hangisinin yetkinliği yoktur. Bu insanların hepsi ehil, liyakat sahibi insanlardır. Her şey kanuna, yönetmenliğe uygundur. Bu insanları bu şekilde hedefe koyanlar neyi hazmedemiyorlar? Durun ben söyleyeyim mi?

Bunlar herkesi kendileri gibi belli bir mirasın üzerine konarak mirasyedi olmadıkları için bir türlü kabullenemiyorlar.

Bu kısır çekişmelerle, yapay gündemlerle, tezviratlarla ve tertibatla milletimize zaman kaybettirmek beyhudedir. Milletimizde bunun karşılığının olmadığı da aşikardır.

Unutulmamalıdır ki, Milliyetçi Hareket Partisi bin yılık kardeşliğimizin temel harcı, son burcudur. Ankara merkezli siyasetimizin Balgattaki ak sakallısı bizim için referans noktasıdır ve onun Ereğli’ye gönderdiği Belediye Başkanı da bizim için baş tacıdır.

Bu böyle biline, böyle düşünüle son gücümüze kadar, son nefese kadar andımızdan ve mücadelemizden geriye durmayacağımız herkesin hatırında olmadır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.